Stoiximan Super League

Βελτιωμένη πρόταση σε Βύντρα

Την επιθυμία του να κρατήσει τον Λουκά Βύντρα στο ρόστερ του εξέφρασε έμπρακτα ο Παναθηναϊκός καταθέτοντας νέα βελτιωμένη πρόταση. Όπως αναφέρει η Sportday, η νέα προσφορά των «πρασίνων» αγγίζει τις 800.000 ευρώ μαζί με τα μπόνους, ενώ οι καθαρές αποδοχές του είναι γύρω στις 600.000 ευρώ. Μπουμσόνγκ: «Το χειρότερο πρωτάθλημα που έχω συναντήσει». Διατηρεί το 4-4-2 ο Φερέιρα.

Την επιθυμία του να κρατήσει τον Λουκά Βύντρα στο ρόστερ του εξέφρασε έμπρακτα ο Παναθηναϊκός καταθέτοντας νέα βελτιωμένη πρόταση. Όπως αναφέρει η Sportday, η νέα προσφορά των «πρασίνων» αγγίζει τις 800.000 ευρώ μαζί με τα μπόνους, ενώ οι καθαρές αποδοχές του είναι γύρω στις 600.000 ευρώ.

Ο Έλληνας αμυντικός δεν απάντησε στο «τριφύλλι», αφού περιμένει να εξετάσει πρώτα όλες τις επιλογές του, κυρίως την προοπτική του εξωτερικού. Οι πιθανόητες , ωστόσο, παραμένουν υπέρ της παραμονής του στην ομάδα για τα επόμενα τρία χρόνια.

Μπουμσόνγκ: «Το χειρότερο πρωτάθλημα που έχω συναντήσει»

Με κάθε άλλο παρά κολακευτικά λόγια μίλησε ο Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ, σε συνέντευξη που έδωσε στηγαλλική ιστοσελίδα “francesoir”. Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στο επίπεδο της Σούπερ Λίγκας, το κλίμα που επικρατεί και την συμπεριφορά των Ελλήνων οπαδών.

«Στην αρχή τα πράγματα ήταν δύσκολα, αλλά όλα διορθώθηκαν Έχοντας παίξει στο πρωτάθλημα της Γαλλίας (Χάβρη, Οσέρ, Λιόν), της Σκωτίας (Ρέιντζερς), της Αγγλίας (Νιούκαστλ) και της Ιταλίας (Γιουβέντους), ανακάλυψα και την Ελλάδα. Είναι το ...χειρότερο που έχω συναντήσει ποτέ. Το επίπεδο δεν είναι καταπληκτικό. Το κλίμα είναι πολύ επιθετικό. Οι οπαδοί είναι βίαιοι.

Οι δικοί μας δεν αποτελούν εξαίρεση, μια και ο Παναθηναϊκός έχει παίξει πέντε ματς κεκλεισμένων των θυρών. Το κακό είναι πως το πάθος μετριάζεται από μια αυξημένη πίεση που οδηγεί στη βία. Ήμουν προς τη φυσούνα, στο πρώτο μου ματς, όταν έπρεπε να αποφύγω μπουκάλια που πετούσαν οι φίλαθλοι σε παίκτες κατά τη διάρκεια μια διακοπής. Επίσης, άκουγα ήχους μαϊμούς. Ελπίζω η κυβέρνηση να μην αντιδράσει όταν ένας ποδοσφαριστής πεθάνει
».

Διατηρεί το 4-4-2 ο Φερέιρα

Η άψογη συνεργασία που είχαν Τζιμπρίλ Σισέ και Αντώνης Πετρόπουλος στον αγώνα κόντρα στην Ηρακλή φαίνεται να έχει πείσει τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να διατηρήσει τους δύο παίκτες μαζί στην επιθετική γραμμή των «πρασίνων» και για τον αγώνα που ακολουθεί με την Κέρκυρα.

Από εκεί και πέρα, ο Τζόρβας θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια, με τους Βύντρα δεξιά, Ιωαννίδη αριστερά αντί του Σπυρόπουλου και Μπουμσόνγκ με Σαριέγκι στο κέντρο της άμυνας, αν δεν καταφέρει να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο θώρακα ο Καντέ. Ζιλμπέρτο και Κατσουράνης θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, με τους Χριστοδουλόπουλο και Νίνη να είναι τα φαβορί για τα άκρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x