Stoiximan Super League

«Σφίγγει τα δόντια» ο Πρελ

Κανονικά θα συνεχίσει να γυμνάζεται ο Μάρκους Πρελ, ο οποίος προτιμά στην παρούσα φάση να μην υποβληθεί σε αρθροσκόπηση. Ο Γερμανός τερματοφύλακας θα επιδιώξει να ξεπεράσει… συντηρητικά το πρόβλημα στον μηνίσκο. Οπότε κι αυτός, όπως και ο Μάχο -έχει ενοχλήσεις στο γόνατο εδώ και καιρό - θα «σφίξει τα δόντια» για να ολοκληρώσει κανονικά το πρωτάθλημα κι ακολούθως θα κάνει ό,τι χρειαστεί προκειμένου να… ξεμπλέξει μια και καλή από το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.

Κανονικά θα συνεχίσει να γυμνάζεται ο Μάρκους Πρελ, ο οποίος προτιμά στην παρούσα φάση να μην υποβληθεί σε αρθροσκόπηση.

Ο Γερμανός τερματοφύλακας θα επιδιώξει να ξεπεράσει… συντηρητικά το πρόβλημα στον μηνίσκο.

Οπότε κι αυτός, όπως και ο Μάχο -έχει ενοχλήσεις στο γόνατο εδώ και καιρό - θα «σφίξει τα δόντια» για να ολοκληρώσει κανονικά το πρωτάθλημα κι ακολούθως θα κάνει ό,τι χρειαστεί προκειμένου να… ξεμπλέξει μια και καλή από το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.

Όπως προέκυπτε από το περιβάλλον του Πρελ, ναι μεν αισθάνεται μικροενοχλήσεις αραιά και που στο γόνατο, αλλά όχι σε βαθμό που να μην μπορεί να τις αντέξει.

Ως εκ τούτου, θα συνεχίσει να γυμνάζεται κανονικά και θα λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, όποτε κρίνεται απαραίτητο.

Στη χθεσινή προπόνηση, ο Γιόνσον γυμνάστηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Τάκη Λεμονή για την αναμέτρηση με τον Ηρακλή, την Κυριακή.

Τέλος, οι «κυανέρυθροι» είδαν σε βίντεο τα… καλά, αλλά και τα άσχημα από το παιχνίδι με τη Λάρισα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x