Ισπανία

Ικανοποίηση και αναμονή για Αμπιντάλ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Ερίκ Αμπιντάλ σε νοσοκομείο της Βαρκελώνης, προκειμένου να γίνει βιοψία στον όγκο που εντοπίστηκε στο ήπαρ του και να διαπιστωθεί αν είναι καλοήθης ή κακοήθης. Σχεδόν 5,5 ώρες ήταν στο χειρουργείο ο 31χρονος άσος. Τα αποτελέσματα αναμένονται σε λίγες ημέρες, ενώ ο Γάλλος αμυντικός της Μπαρτσελόνα θα παραμείνει στο νοσοκομείο για περίπου μία εβδομάδα.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Ερίκ Αμπιντάλ σε νοσοκομείο της Βαρκελώνης, προκειμένου να γίνει βιοψία στον όγκο που εντοπίστηκε στο ήπαρ του και να διαπιστωθεί αν είναι καλοήθης ή κακοήθης. Τα αποτελέσματα αναμένονται σε λίγες ημέρες, ενώ ο Γάλλος αμυντικός της Μπαρτσελόνα θα παραμείνει στο νοσοκομείο για περίπου μία εβδομάδα, αν και αυτό θα εξαρτηθεί από τη μετεγχειρητική του πορεία.

Η διαδικασία της επέμβασης διήρκεσε περίπου τρεις ώρες. Ο 31χρονος άσος εισήλθε στο χειρουργείο για την απαραίτητη προετοιμασία στις 17:00 (ώρα Ελλάδος) και βγήκε από αυτό στις 22:20. Ο Αμπιντάλ χειρουργήθηκε λαπαροσκοπικά και αφαιρέθηκε ένας μικρός από το ήπαρ του δίχως καμία επιπλοκή.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν ο όγκος είναι καλοήθης ή κακοήθης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x