Stoiximan Super League

Στην Εθνική ο Λαγός

Με την κλήση των 19 «εκλεκτών» του Φερνάντο Σάντος άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το παιχνίδι της Εθνικής ομάδας με Μάλτα στις 26/3 για τα προκριματικά του Euro 2012 αλλά και το φιλικό με Πολωνία τρεις μέρες αργότερα. Νέο πρόσωπο, ο Παναγιώτης Λαγός της ΑΕΚ, ο οποίος επιστρέφει στην "Γαλανόλευκη", μετά τον Ιανουάριο του 2006. Μήνυμα συμπαράστασης στον Αμπιντάλ έστειλαν οι διεθνείς.

Με την κλήση των 19 «εκλεκτών» του Φερνάντο Σάντος άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το παιχνίδι της Εθνικής ομάδας με Μάλτα στις 26/3 για τα προκριματικά του Euro 2012 αλλά και το φιλικό με Πολωνία τρεις μέρες αργότερα. Νέο πρόσωπο, ο Παναγιώτης Λαγός της ΑΕΚ, ο οποίος επιστρέφει στην "Γαλανόλευκη", μετά τον Ιανουάριο του 2006.

Τη 19μελή αποστολή αποτελούν οι: Τζόρβας, Χαλκιάς, Βύντρα, Τοροσίδης, Τζαβέλλας, Μόρας, Αβ.Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Κατσουράνης, Λαγός, Καφές, Καραγκούνης, Κονέ, Νίνης, Φετφατζίδης, Σαμαράς, Σαλπιγγίδης, Λυμπερόπουλος, Μήτρογλου.

Εκτός έμειναν οι Σηφάκης , Μάκος και Σπυρόπουλος λόγω τραυματισμών.

Μήνυμα συμπαράστασης στον Αμπιντάλ

Τη συμπαράστασή τους στον Ερίκ Αμπιντάλ, μαζί με τις ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση, εξέφρασαν οι Έλληνες διεθνείς, μέσω του αρχηγού τους Γιώργου Καραγκούνη και του προπονητή τους Φερνάντο Σάντος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x