Stoiximan Super League

«Γκολ και εγώ και ο Σισέ»

Ο Αντώνης Πετρόπουλος βραβεύτηκε από τον επιμελητή της ομάδας Γρηγόρη Παπαβασιλείου για το καλύτερο γκολ της 26ης αγωνιστικής απέναντι στον Ηρακλή. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού δήλωσε πως θέλει να σκοράρει σε ένα παιχνίδι μαζί με τον Σισέ ενώ τόνισε πως πρέπει να τα δώσουν όλα για να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερη η απόσταση από τις υπόλοιπες ομάδες στα play off. Κλείνοντας, ο «Πετρογκολ» είπε πως «στο ποδόσφαιρο πρέπει να αποδεικνύεις κάθε μέρα πράγματα. Και στους αγώνες και στις προπονήσεις»

Ο Αντώνης Πετρόπουλος βραβεύτηκε από τον επιμελητή της ομάδας Γρηγόρη Παπαβασιλείου για το καλύτερο γκολ της 26ης αγωνιστικής απέναντι στον Ηρακλή.

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού δήλωσε πως θέλει να σκοράρει σε ένα παιχνίδι μαζί με τον Σισέ ενώ τόνισε πως πρέπει να τα δώσουν όλα για να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερη η απόσταση από τις υπόλοιπες ομάδες στα play off.

Κλείνοντας, ο «Πετρογκολ» είπε πως «στο ποδόσφαιρο πρέπει να αποδεικνύεις κάθε μέρα πράγματα. Και στους αγώνες και στις προπονήσεις».

Ο στράικερ του Παναθηναϊκού είπε για το βραβείο του: «Είναι μια επιβράβευση, αλλά δεν μένω σε αυτό το βραβείο... Με βοήθησε βέβαια πάρα πολύ και ο Τζιμπρίλ, γιατί αυτός έκανε την πάσα και τον ευχαριστώ γι’ αυτό». Στη συνέχεια ο Αντώνης Πετρόπουλος δήλωσε «Προσπαθώ κάθε φορά να αγωνίζομαι όσο καλύτερα μπορώ, γιατί έχω μπροστά μου έναν από τους καλύτερους επιθετικούς. Όταν μου δίνεται η ευκαιρία από τους προπονητές μου, προσπαθώ να την αξιοποιήσω. Κοιτάμε την συνέχεια, γιατί έχουμε τα πλέι οφ και θέλουμε διαφορά ασφαλείας σε σχέση με τους αντιπάλους μας, ώστε να βγει η ομάδα δεύτερη και να κερδίσουμε τη θέση για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ».

Όσο για την συνύπαρξή του με τον Σισέ στην επίθεση της ομάδας «Όπως είδατε πήγαμε καλά, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και ο προπονητής θα κρίνει αν θα μας χρησιμοποιήσει και πάλι μαζί. Ελπίζω όσο αγωνίζομαι μαζί με τον Σισέ, να σκοράρουμε και οι δύο». Ενώ για την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε: «Στο ποδόσφαιρο πρέπει να αποδεικνύεις πράγματα κάθε μέρα. Και στους αγώνες και στις προπονήσεις. Προσπαθώ να βελτιώνομαι καθημερινά, ώστε να μου δίνεται η ευκαιρία να βοηθώ και τους συμπαίκτες μου και την ομάδα. Το βραβείο έρχεται μετά από συνολική προσπάθεια».

Τελειώνοντας, ο Αντώνης Πετρόπουλος αναφέρθηκε και στο ερχόμενο παιχνίδι με την Κέρκυρα. «Τα παιχνίδια με τις υποτιθέμενα μικρές ομάδες, είναι δύσκολα. Έχουμε χάσει κάποιους βαθμούς και δεν πρέπει να ξαναγίνει. Σε αυτά τα ματς χρειάζεται ένα γρήγορο γκολ, για να είσαι στη συνέχεια πιο άνετος».

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x