Stoiximan Super League

«Ήθελα ντεμπούτο με το “Χαριλάου” γεμάτο»

Ο Άρης θα εκτίσει την ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών που τιμωρήθηκε στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Ο Σάκης Τσιώλης, με δηλώσεις του για το πρώτο του παιχνίδι στο Χαριλάου ως προπονητής του Άρη, τόνισε πως ονειρεύονταν διαφορετική πρεμιέρα για τον ίδιο. Ήθελε κατάμεστο γήπεδο, αφού «αυτό αποτελεί και την δύναμη του Άρη». Παρόλα αυτά «θέλουμε μόνο τους βαθμούς», ήταν κάποια απο τα λόγια του Καρδιτσιώτη τεχνικού.

Ο Άρης θα εκτίσει την ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών που τιμωρήθηκε στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.

Ο Σάκης Τσιώλης, με δηλώσεις του για το πρώτο του παιχνίδι στο Χαριλάου ως προπονητής του Άρη, τόνισε πως ονειρεύονταν διαφορετική πρεμιέρα για τον ίδιο.

Ήθελε κατάμεστο γήπεδο, αφού «αυτό αποτελεί και την δύναμη του Άρη».

Παρόλα αυτά «θέλουμε μόνο τους βαθμούς» ήταν κάποια απο τα λόγια του Καρδιτσιώτη τεχνικού.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη, ο Σάκης Τσιώλης αναφέρθηκε και στον Πανσερραϊκό, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν μπαίνουμε στην διαδικασία του ποιος είναι ο αντίπαλος και πώς λέγεται. Ανεξάρτητα από ονόματα και δυναμικότητα του αντιπάλου, ο Άρης οφείλει να μπαίνει στο γήπεδο για να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Στη συνέχεια, έδειξε την πίκρα του για τις άδειες κερκίδες λόγω τιμωρίας της έδρας, αλλά υποστήριξε πως «η απουσία του κόσμου θα πρέπει να μας οπλίσει με πείσμα και με μεγαλύτερη διάθεση για το αποτέλεσμα. Πρέπει να έχουμε αυτοσυγκέντρωση ώστε να πάρουμε τη νίκη και να προσθέσουμε τρεις βαθμούς στην συγκομιδή μας. Στο σημείο που έχουμε φτάσει για εμάς μετράνε μόνο οι βαθμοί» κατέληξε ο Σάκης Τσιώλης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x