Κινηματογράφος

Οι ταινίες της εβδομάδας

Κου-πε-πε, κου-πε-πε του λέγανε… Μας συγχωρείτε για τη γραφικότητα, οι κύριοι της φωτογραφίας φταίνε! Πρεμιέρα αυτή τη βδομάδα για την πολυαναμενόμενη ταινία του Νίκου Ζαπατίνα, «Μια φορά κι ένα… μωρό», με πρωταγωνιστές τους ανεπανάληπτους, Πέτρο Φιλιππίδη και Σάκη Μπουλά, που -ευτυχώς- αυτοσχεδιάζουν και μας… πεθαίνουν στα γέλια! Διαβάστε στο www.sport-fm.gr τις ταινίες της εβδομάδας!

Κου-πε-πε, κου-πε-πε του λέγανε…

Μας συγχωρείτε για τη γραφικότητα, οι κύριοι της φωτογραφίας φταίνε! Πρεμιέρα αυτή τη βδομάδα για την πολυαναμενόμενη ταινία του Νίκου Ζαπατίνα, «Μια φορά κι ένα… μωρό», με πρωταγωνιστές τους ανεπανάληπτους, Πέτρο Φιλιππίδη και Σάκη Μπουλά, που -ευτυχώς- αυτοσχεδιάζουν και μας… πεθαίνουν στα γέλια!

Διαβάστε στο www.sport-fm.gr τις ταινίες της εβδομάδας!

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑ... ΜΩΡΟ

Διάρκεια: 86'
Ελληνική κωμωδία.
Του Νίκου Ζαπατίνα
με τους Πέτρο Φιλιππίδη, Σάκη Μπουλά, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Τζόυς Ευείδη


Υπόθεση: Ο Αλκιβιάδης είναι χρεωμένος… κερατάς και απελπισμένος. Ο Νώντας είναι ένας «περπατημένος» άνθρωπος της νύχτας με ένα μωρό στην αγκαλιά. Η συνάντησή τους είναι η αρχή μιας υπέροχης φιλίας και μιας περιπλάνησης γεμάτης εκπλήξεις…

Αυτοσχεδιασμός με πολύ κέφι από τους Μπουλά και Φιλιππίδη, οι οποίοι συνθέτουν ένα αχτύπητο δίδυμο…



BABIES / BEBE(S)

Διάρκεια: 76'
Γαλλικό ντοκιμαντέρ.
Του Τομά Μπαλμέ


Υπόθεση: Ιαπωνία, ΗΠΑ, Ναμίμπια, Μογγολία: Τέσσερα μωρά γεννιούνται και μεγαλώνουν στις τέσσερις άκρες του κόσμου.



ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΕΣΣΕΡΑ / I AM NUMBER FOUR

Διάρκεια: 109'
Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής.
Του Ντι Τζέι Καρούζο
με τους Άλεξ Πέτιφερ, Τίμοθι Όλιφαντ, Νταϊάνα Άγκρον


Υπόθεση: Ένας νεαρός με υπερφυσικές ικανότητες προσπαθεί να συνειδητοποιήσει το πεπρωμένο του και να κρυφτεί από τους εξωγήινους διώκτες του…

Πολύ φασαρία, πολλά κλισέ, ελάχιστα θεαματικό. Ο Ντι Τζέι Καρούζο προσπαθεί να «φτιάξει» μια περιπέτεια φαντασίας, με… λίγη απ’ όλα, ωστόσο, το αποτέλεσμα είναι… αχταρμάς.



ΙΡΛΑΝΔΕΖΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ / ROUTE IRISH

Δραματική ταινία αγγλικής παραγωγής.
Του Κεν Λόουτς
με τους Μαρκ Γούμακ, Άντρεα Λόου, Τζον Μπίσοπ


Υπόθεση: Όταν ο Φέργκους, ο οποίος έχει επιστρέψει στη Βρετανία, μαθαίνει ότι ο φίλος και συμπολεμιστής του στο Ιράκ, Φράνκι, σκοτώθηκε στη Βαγδάτη, αρχίζει να ερευνά τις συνθήκες του θανάτου του.

Κοινωνικό θρίλερ-καταγγελία του πλέον πολιτικοποιημένου σκηνοθέτη της εποχής μας… Εξαιρετικός ο τρόπος που για ακόμα μία φορά ο Λόουτς προσπερνά τα κλισέ.



ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ / THE LINCOLN LAWYER

Δραματική ταινία αμερικανικής παραγωγής.
Του Μπραντ Φούρμαν
με τους Μάθιου ΜακΚόναχι, Μαρίζα Τομέι, Ράιαν Φιλίπε, Γουίλιαμ Μέισι.


Υπόθεση: Ένας αντισυμβατικός και δευτεροκλασάτος δικηγόρος, με γραφείο το… πίσω κάθισμα μιας λιμουζίνας, αναλαμβάνει την υπεράσπιση ενός πλούσιου πελάτη. Η φαινομενικά απλή υπόθεσή του, όμως, εξελίσσεται σε μία θανάσιμα επικίνδυνη ιστορία.

Ένα ακόμα μπεστ-σέλερ του εξπέρ του είδους Μάικλ Κόνελι και άλλο ένα χολιγουντιανό δικαστικό δράμα, βασισμένο στην ίδια (καλή;) συνταγή…



WASTED YOUTH

Δραματική ταινία ελληνικής παραγωγής.
Του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου, Γιαν Φόγκελ
με τους Χάρη Μάρκου, Ιερώνυμο Καλετσάνο, Αρθούρο Κιβίλιοφ.


Υπόθεση: Αθήνα, καλοκαίρι. Οι δρόμοι ενός 16άρη σκεϊτμπόρντερ και ενός απεγνωσμένου σαραντάρη θα διασταυρωθούν με απρόοπτα αποτελέσματα.

Μοντέρνο κοινωνικό σινεμά. Ρεαλισμός που σε παρασύρει… Η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας πραγματοποιήθηκε στο Φεστιβάλ του Ρότερνταμ.



Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x