Stoiximan Super League

«Ελπίζω το ταξίδι να ολοκληρωθεί με… κούπα»!

Στην avant premiere -χορηγός της οποίας ήταν ο NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και η SportDay Kids- της animation ταινίας, «ΑΡΗΣ ΚΑΛΕΙ ΜΑΜΑ», στον κινηματογράφο «Αθήναιον», βρέθηκε ο Χάρης Κοπιτσής. Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής μίλησε στο www.sport-fm.gr για το φιλμ, αλλά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην πρόκριση της αγαπημένης του ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου.

Στην avant premiere -χορηγός της οποίας ήταν ο NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και η SportDay Kids- της animation ταινίας, «ΑΡΗΣ ΚΑΛΕΙ ΜΑΜΑ», στον κινηματογράφο «Αθήναιον», βρέθηκε ο Χάρης Κοπιτσής.

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής μίλησε στο www.sport-fm.gr για το φιλμ, αλλά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην πρόκριση της αγαπημένης του ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου.

Αρχικά, για την ταινία, είπε: «Ήταν μία πάρα πολύ ωραία ταινία. Πέρασα όμορφα. Την προτείνω… ανεπιφύλακτα στα παιδιά, αλλά και στους γονείς τους».

Όσο για την πρόκριση της Ένωσης επί του ΠΑΟΚ, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ, τόνισε: «Ήταν μία πολύ μεγάλη πρόκριση, που ανήκει στην ΑΕΚ, δικαιωματικά. Έπαιξε σπουδαίο ποδόσφαιρο για να φτάσει στον τελικό και ελπίζω όλο αυτό το ταξίδι να ολοκληρωθεί με την κατάκτηση του τροπαίου».

Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x