Stoiximan Super League

Λάρισα- Εργοτέλης 3-3 (Τελικό)

Δεν έχει σταματήσει να ελπίζει στην παραμονή η Λάρισα, που υποδέχεται τον Εργοτέλη στο «AEL FC ARENA», στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης από το www.sport-fm.gr.

Δεν έχει σταματήσει να ελπίζει στην παραμονή η Λάρισα, που υποδέχεται τον Εργοτέλη στο «AEL FC ARENA», στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης από το www.sport-fm.gr.



90+3' Τέλος της αναμέτρησης.

90+2' ΓΚΟΛ 3-3 ο Εργοτέλης. Η άμυνα της ΑΕΛ ολιγώρησε και ο Βερπακόφσκις από πολύ κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

81' ΓΚΟΛ 3-2 η ΑΕΛ. Ο Κόζακ έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, ο Κουζέν πήρε την κεφαλιά και «έγραψε» το 3-2.

79' Αλλαγή για τον Εργοτέλη.Στη θέση του Ρουμπάκη ο Μπέτο.

74’ Αλλαγή για τον Εργοτέλη. Ο Ορφανός στη θέση του Αλεξόπουλου

63’ Αλλαγή για τη Λάρισα. Στη θέση του Κσνόμπιο ο Μπλάζεκ.

61’ Αλλαγή για τον Εργοτέλη. Ο Κυριακίδης στη θέση του Ολίσε.

57' Κίτρινη κάρτα στον Κατσιαρό.

51' ΓΚΟΛ 2-2 ο Εργοτέλης. Ο Χίμπλινγκερ πήρε την κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας των γηπεδούχων και έφερε εκ νέου την ισορροπία στο παιχνίδι.

48' Κίτρινη κάρτα στον Τσιμπάμπα.

47' ΓΚΟΛ 2-1 η ΑΕΛ. Ο Τσιμπάμπα στην πρώτη του επαφή με την μπάλα κάνει μία πολύ ωραία ενέργεια μέσα στην περιοχή, αδειάζει την άμυνα των φιλοξενούμενων και με διαγώνιο σουτ δίνει το προβάδισμα στους «βυσσινί».

46’ Αλλαγές για την ΑΕΛ. Στη θέση του Αμπουμπακάρι ο Κόζα και στου Μελίσση ο Τσιμπάμπα.

46' Έναρξη δεύτερου ημιχρόνου.

45' Τέλος πρώτου μέρους

38' Κίτρινη κάρτα στον Αλεξόπουλο.

37’ Κεφαλιά του Πανκράτ, η μπάλα στην αγκαλιά του Δασκαλάκη.

35΄ Κίτρινη κάρτα στον Βερπακόφσκις.

33’ Κίτρινη κάρτα σε Ολίσε και Κουζέν.

25’ Σουτ του Αμπουμπακάρι, απέκρουσε ο Δασκαλάκης.

23' ΓΚΟΛ 1-1 ο Εργοτέλης. Η άμυνα της ΑΕΛ ολιγώρησε και ο Βερπακόφσκις με κεφαλιά έφερε την ισορροπία στο παιχνίδι.

20'Δεν δείχνουν επηρεασμένοι οι φιλοξενούμενοι από το γκολ που δέχθηκαν τόσο νωρίς και συνεχίζουν να πιέζουν την άμυνα των «βυσσινί».

13' ΓΚΟΛ 1-0 η ΑΕΛ. Ο Αμπουκαραρί άνοιξε το σκορ με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Η μπάλα πριν καταλήξει στα δίχτυα, κόντραρε και μπέρδεψε τον Δασκαλάκη.

4’ Πιο δυνατά έχουν μπει οι φιλοξενούμενοι στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς όμως να έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να απειλήσουν την εστία του Αμπάρη. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν να βρουν τα πατήματά τους.

1' Έναρξη της αναμέτρησης



Λάρισα (Νίκος Κωνστένογλου): Αμπάρης, Μελίσσης (46' Τσιμπάμπα), Ταυλαρίδης, Ταλ, Κουζέν, Αμπουμπακάρι (46' Κόζακ), Πανκρατ, Ρέντζας, Κανόμπιο (67' Μπλάζεκ), Ιγκλέσιας, Κατσιαρός

Στον πάγκο: Τσοντοφάλσκι, Βελάσκο, Κολοβέτσιος, Κούλιτς

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Χίμπλινγκερ, Βίσιο, Ρουμπάκης (80' Μπέτο), Ρομάνο, Βερπακόφσκις, Αλεξόπουλος (74' Οφρανός), Σίλβα Τζούνιορ, Ολίσε (61' Κυριακίδης), Μπούντιμιρ, Σασιασβίλι

Στον πάγκο: Αθανασίου, Καρέλης, Χρυσοφάκης, Γιαλούσης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσινιάρης (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Καρσιώτης (Κορινθίας), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)
ΓΗΠΕΔΟ: Παγκρήτιο



Το «αλογάκι» είναι… εφτάψυχο! Εκεί που κάθε βδομάδα είναι «του θανατά», κάτι γίνεται στο τέλος και η Λάρισα μένει (έστω και με μηχανική υποστήριξη) ζωντανή! Με τη θηλιά περασμένη στο λαιμό, οι «βυσσινί» θεωρούν… αυτονόητη τη νίκη με τον Εργοτέλη και θα εύχονται συνδυασμό (όχι απίθανων) αποτελεσμάτων για να μην τους πνίξει πρόωρα. Με περισσότερη άνεση (που θα συρρικνωθεί… επικίνδυνα αν μείνουν για πέμπτο ματς χωρίς νίκη) ταξιδεύουν στον Κάμπο οι Κρητικοί.

Αποστολές

Λάρισα: Με πολλά προβλήματα και απουσίες θα παρατάξει την ομάδα του ο Νίκος Κωστένογλου, στον «τελικό» της Κυριακής κόντρα στον Εργοτέλη. Εκτός από τις αναμενόμενες απουσίες (Νταμπίζας, Βενετίδης, Μετίν) και ο Ρομέου δεν κατάφερε τελικά να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του, κι αυτό διότι δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον γόνατο. Εκτός αγωνιστικής δράσης θα μείνει και ο Πλιάγκας, λόγω τραυματισμού στην γάμπα.

Οι 21 «εκλεκτοί» του Κωνστένογλου: Αμπάρης, Τσοντοφάλσκι, Μελίσσης, Ταυλαρίδης, Ταλ, Σίμιτς, Κουζάν, Αμπουμπακάρι, Πανκράτ, Ρέντζας, Τσιμπάμπα, Βελάσκο, Κολοβέτσιος, Κανόμπιο, Κούλιτς, Κόζακ, Ιγκλέσιας, Φαλάγγας, Κατσιαρός, Μπλάζεκ, Σιατραβάνης.

Εργοτέλης: Στη Θεσσαλική πόλη έφτασε η αποστολή του Εργοτέλη σήμερα το πρωί για το παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής κόντρα στη Λάρισα. Μοναδικός στόχος των Κρητικών αποτελεί το «τρίποντο», το οποίο θα τους εξασφαλίσει την παραμονή τους στη μεγάλη κατηγορία.

Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων», Νίκος Καραγεωργίου, θα στερηθεί τις υπηρεσίες μόνο του τραυματία Φραγκουλάκη, έχοντας στη διάθεση του τους υπόλοιπους παίκτες.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που ταξίδεψαν στη Λάρισα είναι οι εξής: Δασκαλάκης, Αθανασίου, Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ, Γιαλούσης, Μπέτο, Λεάλ, Κυριακίδης, Βίσιο, Τζούνιορ, Αλεξόπουλος, Ορφανός, Ολίσε, Χρυσοφάκης, Ρουμπάκης, Βερπακόφσκις, Καρέλης, Ρομάνο, Χαντί και Μπούντιμιρ.

Προϊστορία

Μόνο νίκες μετράει η Λάρισα όταν υποδέχεται τον Εργοτέλη στην έδρα της. Τέσσερα στα τέσσερα έχουν οι «βυσσινί» κόντρα στους Κρητικούς στην Α’ Εθνική. Το ματς του πρώτου γύρου μεταξύ των δύο ομάδων στο Παγκρήτιο είχε λήξει 2-1 υπέρ των γηπεδούχων, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x