Stoiximan Super League

ΠΑΟ-Κέρκυρα 2-1 (Τελικό)

Με στόχο να μπει στα πλέι οφ από θέση ισχύος διατηρώντας τη διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες, ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε την Κέρκυρα για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Νίκη 2-1 για το "τριφύλλι". Παρακολουθήστε live από το www.sport-fm.gr την εξέλιξη του αγώνα.. Παρακολουθήστε live από το www.sport-fm.gr την εξέλιξη του αγώνα.

Με στόχο να μπει στα πλέι οφ από θέση ισχύος διατηρώντας τη διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες, ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε την Κέρκυρα για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Νίκη 2-1 για το "τριφύλλι". Παρακολουθήστε live από το www.sport-fm.gr την εξέλιξη του αγώνα.

Διατηρεί το σύστημα με δύο επιθετικούς ο Ζεσουάλντο Φερέιρα, αλλαγές σε άλλες θέσεις στη βασική ενδεκάδα.

Ενός λεπτού σιγή κρατήθηκε πριν τη σέντρα στη μνήμη των θυμάτων στην Ιαπωνία.



90' Λήξη του αγώνα.

87' Αλλαγή για την Κέρκυρα. Ο Τσίγκας αντί του Μαζνόφ.

84΄Αλλαγή για την Κέρκυρα. Ο Γιάντσης αντί του Λαμπρόπουλου.

80' Μεγάλη διπλή ευκαιρία και δοκάρι για τον Παναθηναϊκό! Ο Σισέ από πλάγια σουτάρει, αποκρούει ο Κωνσταντόπουλος αποκρούει και ο Γάλλος με νέα προσπάθεια σημαδεύει το αριστερό δοκάρι.

77' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Νίνης στη θέση του Χριστοδουλόπουλου.

66' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Λέτο στη θέση του Πετρόπουλου.

56' Καλό συρτό σουτ του Μαζνόφ, αποκρούει με δυσκολία ο Τζόρβας.

53' Κίτρινη κάρτα στον Γκουστάβο.

49' Καλή φάση για τους "πράσινους" με τον Πετρόπουλο που με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

46' Έναρξη του δευτέρου μέρους.

45'+1' Λήξη του πρώτου μέρους.

45' ΓΚΟΛ 2-1 ΜΕΙΩΝΕΙ Η ΚΕΡΚΥΡΑ! Από προσπάθεια του Επστάιν και κόντρα στον Βύντρα, η μπάλα φτάνει στην περιοχή όπου ο Στολτίδης δεν αστοχεί.

Ο Γάλλος επιθετικός βγάζει τη φανέλα στον πανηγυρισμό και αποκαλύπτει ένα δεύτερο με τον αριθμό 50, όσα και τα γκολ του. Βλέπει κίτρινη κάρτα, αλλά αυτό δεν πρέπει να τον ενοχλεί ιδιαίτερα!

39' ΓΚΟΛ 2-0 Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ! Ο Τζιμπρίλ Σισέ φτάνει τα 50 γκολ με το τριφύλλι στο στήθος και το κάνει με στιλ! Τρομερή κούρσα από το κέντρο του γηπέδου μέχρι την περιοχή, διαγώνιο σουτ υπό το βλέμμα τριών αμυντικών και η μπάλα στα δίχτυα.

Ο Λουκάς Βύντρα περνάει στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Μπουμσόνγκ και ο Γιούρκας καλύπτει τη δεξιά πτέρυγα.

35' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Σεϊταρίδης στη θέση του Καντέ.

34' ΓΚΟΛ 1-0 Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ! Φοβερό σουτ με φάλτσο από τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος δέχτηκε την μπάλα από τον Βύντρα και δοκίμασε κάτι σαν εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή και αριστερά, στέλνοντας την μπάλα στο απέναντι παραθυράκι!

33' Καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό με τον Ζιλμπέρτο που σουτάρει δυνατά από τα 20 μέτρα, αλλά η μπάλα φεύγει άουτ.

32' Κίτρινη κάρτα βλέπει ο Λαμπρόπουλος.

22' Σέντρα του Γκουστάβο, κεφαλιά-ψαράκι του Στολτίδη, η μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Τζόρβα.

Δυσκολεύονται οι παίκτες του Παναθηναϊκού, δεν μπορούν να κάνουν ευκαιρίες.

5' Διαγώνια πάσα του Σισέ στον Κατσουράνη, που προτιμά να προσπαθήσει να βρει τον Πετρόπουλο αντί να σουτάρει, μπλοκάρει ο Κωνσταντόπουλος.

3' Σουτ του Επστάιν, η μπάλα άουτ.

1' Έναρξη του αγώνα.



ΠΑΟ (Φερέιρα): Τζόρβας, Βύντρα, Ιωαννίδης, Μπουμσόνγκ, Καντέ (35' Σεϊταρίδης), Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Χριστοδουλόπουλος (77' Νίνης), Πετρόπουλος (66' Λέτο), Σισέ.

Στον πάγκο: Κοτσόλης, Γκαρσία, Γκοβού, Μαρίνος.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μπάντοβιτς): Κωνσταντόπουλος, Γκουστάβο, Μονιάκης, Βενέτης, Ιωάννου Δ, Μακρής, Λαμπρόπουλος (84' Γιάντσης), Στολτίδης, Ιωάννου Η, Επστάιν, Μαζνόφ.

Στον πάγκο: Αποστολίδης, Χαμπλ, Τσίγκας, Ρίκκα, Δεινόπαπας, Μακρυδημήτρης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χαραλαμπίδης (Καβάλας)
ΒΟΗΘΟΙ: Γκάγκας (Λάρισας), Δημητριάδης (Μακεδονίας)

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ



Ο καθοριστικός παράγοντας που κάνει τη διαφορά στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού είναι η πολύ μεγάλη βελτίωση της κατάστασης του Σεντρίκ Καντέ, ο οποίος πολύ δύσκολα δεν θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα με παρτενέρ στο κέντρο της άμυνας. Έτσι, δεν θα χρειαστεί να παίξει εκεί ο Λουκάς Βύντρα, που τελικά θα καλύψει τη δεξιά πτέρυγα της άμυνας, με τον Ιωαννίδη στα αριστερά.

Την τετράδα του κέντρου θα αποτελούν οι Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης, Κατσουράνης και Χριστοδουλόπουλος, ενώ το επιθετικό δίδυμο θα είναι οι Σισέ, Πετρόπουλος με τον Φερέιρα να θέλει να τους δει να συνεργάζονται κόντρα στην Κέρκυρα όπως έκαναν με τον Ηρακλή.

Την αποστολή του Παναθηναϊκού συμπληρώνουν οι: Κοτσόλης, Σεϊταρίδης, Νίνης, Λέτο, Μαρίνος, Γκοβού και Λουΐς Γκαρσία μετά από πολύ καιρό.

Τις υπηρεσίες επτά ποδοσφαιριστών του θα στερηθεί στον αυριανό αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Ο τεχνικός της Κέρκυρας δεν μπορεί να υπολογίζει κόντρα στους «πράσινους» τους τιμωρημένους, Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμο, Καλαντζή, Γραμμόζη και Παρασκευαΐδης, αλλά και τους τραυματίες Φλαβίνιο και Μίχο.

Οι «Φαίακες» θα προσπαθήσουν να πάρουν ό,τι καλύτερο μπορούν κόντρα στην ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα, αφού η παραμονή κάθε άλλο παρά εξασφαλισμένη είναι. Βέβαια, ο Μπάντοβιτς προτιμά να έχει «ετοιμοπόλεμους» τους παίκτες τους στις επόμενες δύο αγωνιστικές, όταν και υποδέχεται Πανιώνιο και Εργοτέλη, αντίστοιχα.

Η αποστολή της Κέρκυρας αποτελείται από τους: Στολτίδη, Λαμπρόπουλο, Τσίγκα, Χάμπλ, Μακρή, Κωνσταντόπουλο, Ιωάννου Δημήτρη, Ιωάννου Ηλία, Μαζνόφ, Γκουστάβο, Γιάντση, Αποστολίδη, Επστάιν, Μονιάκη, Ρίκα, Δεινόπαπα, Βιόπουλο, Βενέτη, Μακρυδημήτρη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x