Γ' Εθνική

Την «πάτησαν» οι πρωτοπόροι

Θύματα εκπλήξεων έπεσαν οι πρωτοπόροι τόσο στον πρώτο όσο και στο δεύτερο όμιλο της Football League 2. Ο Πανηλειακός νίκησε 2-0 τον Πλατανιά και τον γκρέμισε από την κορυφή, στην οποία ανέβηκε ο Ηρακλής Ψαχνών. Δυνατά στην διεκδίκηση της ανόδου μπήκε και πάλι ο Απόλλων Σμύρνης μετά το 2-0 επί του Αίαντα Σαλαμίνας. Αμετάβλητη η κατάσταση στα... ψηλά του δευτέρου ομίλου μετά τις ισοπαλίες Επανομής (1-1 με Αναγέννηση Σερρών) και Φωκικού 1-1 (με Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας).

Θύματα εκπλήξεων έπεσαν οι πρωτοπόροι τόσο στον πρώτο όσο και στο δεύτερο όμιλο της Football League 2. Ο Πανηλειακός νίκησε 2-0 τον Πλατανιά και τον γκρέμισε από την κορυφή, στην οποία ανέβηκε ο Ηρακλής Ψαχνών. Δυνατά στην διεκδίκηση της ανόδου μπήκε και πάλι ο Απόλλων Σμύρνης μετά το 2-0 επί του Αίαντα Σαλαμίνας.

Αμετάβλητη η κατάσταση στα... ψηλά του δευτέρου ομίλου μετά τις ισοπαλίες Επανομής (1-1 με Αναγέννηση Σερρών) και Φωκικού 1-1 (με Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας).

Στον πρώτο όμιλο και για την 25η αγωνιστική η νίκη του Πανηλειακού επί του Πλατανιά με σκορ 2-0 έβαλε φωτιά στην κορυφή και έφερε εκεί τον Ηρακλή Ψαχνών. Την ευκαιρία να σκαρφαλώσουν στην κορυφή θα έχουν Ρόδος και Παναχαϊκή που αγωνίζονται τη Δευτέρα στο σημαντικότερο παιχνίδι αυτής της αγωνιστικής.

Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου

Κυριακή 20/03

ΠΑΟ Ρουφ – Κόρινθος 1-0

ΑΟ Χανιά – Ασπρόπυργος 3-3

Πανηλειακός- Πλατανιάς 2-0

Απόλλων Σμύρνης – Αίας Σαλαμίνας 2-0

Παναιγιάλειος – Ολυμπιακός Χερσονήσου 1-1

Δευτέρα 21/03 (15.00)

Ρόδος – Παναχαϊκή

Οι αγώνες Κεραυνός Κερατέας – Βύζας Μεγάρων και Αγία Παρασκευή-Ηρακλής Ψαχνών δεν θα διεξαχθούν, μετά την αποβολή του ΤΑΠ Κεραυνός Κερατέας και της ΠΑΕ Αγία Παρασκευή από το Πρωτάθλημα.

Δείτε εδώ τη βαθμολογία του 1ου ομίλου

Στον δεύτερο όμιλο για την 27η αγωνιστική, η Επανομή δυσκολεύτηκε αρκετά στις Σέρρες πήρε όμως το βαθμό της ισοπαλίας, που την διατήρησε στην κορυφή και σε απόσταση τεσσάρων βαθμών από το Φωκικό. Η ομάδα του Μιχάλη Κασάπη δεν τα κατάφερε στην Άμφισσα, 1-1 με τον Μέγα Αλέξανδρος Ηράκλειας.

Το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου

Κυριακή 20/03

Φωκικός – Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας 1-1

Ζάκυνθος – Εθνικός Φιλιππιάδας 1-0

Δόξα Κρανούλας – Καλλονή 2-1

Νίκη Βόλου – Ναυπακτιακός Αστέρας 1-0

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Αετός Σκύδρας 3-1

Τύρναβος – Μακεδονικός 3-0

Κοζάνη – ΑΕ Ποντίων Κατερίνης 1-2

Οδυσσέας Αναγέννησης Σερρών – Αναγέννηση Επανομής 1-1

Ρεπό: Εορδαϊκός

Δείτε εδώ τη βαθμολογία του 2ου ομίλου

Αλέξανδρος Πιπεριάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x