Stoiximan Super League

Οι ενδεκάδες του ντέρμπι

Με τις αναμενόμενες συνθέσεις κατεβαίνουν στο ντέρμπι Ολυμπιακός και ΑΕΚ. Τόσο ο Ερνέστο Βαλβέρδε, όσο και ο Μανόλο Χιμένεθ δεν επεφύλαξαν εκπλήξεις, παρατάσσοντας τις ομάδες τους με τη σύνθεση (και τη διάταξη) που λίγο-πολύ είχε φανεί από τις τελευταίες προπονήσεις.

Με τις αναμενόμενες συνθέσεις κατεβαίνουν στο ντέρμπι Ολυμπιακός και ΑΕΚ.

Τόσο ο Ερνέστο Βαλβέρδε, όσο και ο Μανόλο Χιμένεθ δεν επεφύλαξαν εκπλήξεις, παρατάσσοντας τις ομάδες τους με τη σύνθεση (και τη διάταξη) που λίγο-πολύ είχε φανεί από τις τελευταίες προπονήσεις.

Στο 4-4-1-1 του Ολυμπιακού, λοιπόν, στο τέρμα θα είναι ο Πάρντο και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Χολέμπας, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ και Μανιάτης. Στα χαφ θα βρίσκονται οι Μοδέστο-Ιμπαγάσα, στα άκρα οι Ριέρα (αριστερά), Μιραλάς (δεξιά) και ο Φουστέρ θα κινείται πίσω από τον προωθημένο Τζεμπούρ (που θα αλλάζει θέσεις με τον Βέλγο).

Το 4-4-2 με ρόμβο, από την άλλη (το οποίο θα εμπιστευθεί ξανά ο Χιμένεθ) θα διαμορφωθεί ως εξής:

Κάτω από τα δοκάρια ο Σάχα και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Λαγός, Νασούτι, Ματέος και Μανωλάς. Σε ρόλο "σκούπας" στα χαφ ο Ντιόπ, μπροστά του οι Μίτσελ-Καφές, ως επιτελικός ο Γκερέιρο και δίδυμο στην επίθεση οι Σκόκο-Μπαχά.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Χολέμπας, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μανιάτης, Μοδέστο, Ιμπαγάσα, Ριέρα, Μιραλάς, Φουστέρ, Τζεμπούρ

Στον πάγκο: Νικοπολίδης, Ποτουρίδης, Μοϊσές, Ντουντού, Ζαϊρί, Ρόμενταλ, Πάντελιτς

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Σάχα, Λαγός, Νασούτι, Ματέος, Μανωλάς, Ντιόπ, Μίτσελ, Καφές, Γκερέιρο, Σκόκο, Μπαχά

Στον πάγκο: Αραμπατζής, Γιάχιτς, Γεωργέας, Γκέντσογλου, Μπερνς, Λυμπερόπουλος, Έντερ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x