Stoiximan Super League

Κανένας δεν θα κοιμηθεί ήσυχος!

Απίστευτο φινάλε στο «Καυταντζόγλειο»! Εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Πανιώνιος θα έπαιρνε, εκτός από τη νίκη, με το έβδομο γκολ του Μήτρογλου στο 39' και… μαξιλαράκι ασφαλείας από την «ουρά», δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της αναμέτρησης, ο Μαχόπ ισοφάρισε σε 1-1 για τον Ηρακλή, «σώζοντας την παρτίδα»! Κανένας από τους δύο, πάντως, δεν μπορεί να… μείνει ήσυχος, παρά την ήττα του Αστέρα Τρίπολης στην Ξάνθη. Χαμένο πέναλτι για τους γηπεδούχους στο 20', ο Μάχο νίκησε τον Ιάκομπ.

Απίστευτο φινάλε στο «Καυταντζόγλειο»!

Εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Πανιώνιος θα έπαιρνε, εκτός από τη νίκη, με το έβδομο γκολ του Μήτρογλου στο 39' και… μαξιλαράκι ασφαλείας από την «ουρά», δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της αναμέτρησης, ο Μαχόπ ισοφάρισε σε 1-1 για τον Ηρακλή, «σώζοντας την παρτίδα»!

Κανένας από τους δύο, πάντως, δεν μπορεί να… μείνει ήσυχος, παρά την ήττα του Αστέρα Τρίπολης στην Ξάνθη.

Χαμένο πέναλτι για τους γηπεδούχους στο 20', ο Μάχο νίκησε τον Ιάκομπ.



Πήγε να τον πιάσει… στον ύπνο

Με σαφή στόχο να… πιάσει στον ύπνο τον Πανιώνιο, ο Ηρακλής μπήκε πολύ δυνατά στον πολύ βαρύ -λόγω της καταρρακτώδους βροχής που προηγήθηκε- αγωνιστικό χώρο, μπας και καταφέρει να «χτυπήσει» νωρίς. Οι γηπεδούχοι πίεζαν τους «κυανέρυθρους», οι οποίοι, ναι μεν είχαν κλειστεί στο μισό γήπεδο, ωστόσο, ήταν ξεκάθαρο ότι ακολουθούσαν (απλά) το… σχέδιο.

Μη θέλοντας να ρισκάρει ιδιαίτερα στο ξεκίνημα, ο Πανιώνιος έμενε πίσω, κρατώντας τους παίκτες του Γιώργου Παράσχου έξω από την περιοχή του Μάχο, ο οποίος ανησύχησε για πρώτη φορά στο 7', όταν έβγαλε με δυσκολία το εξαιρετικό σουτ στην κίνηση του Αραμπατζή.

Οι «κυανέρυθροι», πάντως -παρότι αμύνονταν- ήταν αυτοί που είχαν την πρώτη, μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι, στο 16', όταν ο Κούκετς εκτέλεσε φάουλ, ο Σιόβας πήρε την κεφαλιά και ο Μπαντής έδιωξε με υπερένταση.

Από μοιραίος… ωραίος ο Μάχο!

Τρία λεπτά αργότερα, όμως κι ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν αρχίσει να ισορροπούν, ο Μάχο ανέτρεψε τον Ιάκομπ στη μεγάλη περιοχή του και ο κ. Σιδηρόπουλος έδωσε την εσχάτη των ποινών… και τη μεγάλη ευκαιρία στον «γηραιό» να ανοίξει το σκορ.

Ο Ρουμάνος, όμως, που ανέλαβε (και) την εκτέλεση του πέναλτι, δεν κατάφερε να νικήσει τον Αυστριακό, που απέκρουσε και κράτησε το 0-0.

Η επέμβαση του Μάχο, μάλιστα, μάλλον… ξύπνησε τους «κυανέρυθρους», που άρχισαν να βγαίνουν -αρχικά, δειλά-δειλά, αλλά στη συνέχεια, ολοένα και περισσότερο- στην επίθεση, προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν τη… σπιρτάδα του Κώστα Μήτρογλου.

Το έβδομο του Μήτρογλου!

Και ακριβώς αυτό κατάφεραν στο 38'!

Με τον μόνιμο σκόρερ της (πέτυχε το έβδομο γκολ του), η ομάδα της Νέας Σμύρνης πήρε προβάδισμα στο σκορ (1-0), το οποίο και διατήρησε μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Γιούχα…

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με… αποδοκιμασίες. Μετά την ευκαιρία του Μήτρογλου, να διπλασιάσει τα δικά του γκολ, αλλά και της ομάδας του, στο 48', οι οπαδοί των γηπεδούχων ξεκίνησαν τη… γιούχα, με αποδέκτες παίκτες και τεχνική ηγεσία.

Κι όσο έβλεπαν τους φιλοξενούμενους, μάλιστα, να συνεχίζουν να απειλούν μέσω αντεπιθέσεων, τόσο… αύξαναν τα ντεσιμπέλ.

Οι «κυανέρυθροι» είχαν την ευκαιρία στο 64', έπειτα από το λάθος του Μπαντή -καθυστέρησε να απομακρύνει την μπάλα- και πάλι με τον Μήτρογλου, να «κλειδώσουν» τη νίκη τους, αλλά η μπάλα, από την κόντρα που έβαλε ο 23χρονος, έφυγε άουτ, ενώ ο Κβιρκβέλια έχασε τεράστια ευκαιρία προς το τέλος του ματς.

Ο Ηρακλής από την άλλη προσπαθούσε, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά ήταν πάρα πολύ νευρικός, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να απειλήσει!

…και λύτρωση!

Στα τελευταία δευτερόλεπτα, ωστόσο, ήρθε η λύτρωση για τους γηπεδούχους, με τον νεοεισελθόντα Μαχόπ.

Ο Επαλέ έκανε το πρώτο σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Σιόβα και κατέληξε στον Μαχόπ, που την έστειλε στο βάθος της εστίας του Μάχο, για το τελικό 1-1.



ΗΡΑΚΛΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Μπαντής, Αραμπατζής (54' Ζέρκα), Λίμα, Χοσέμι, Κυριαζής, Ντάνι, Παπαστεριανός (84' Μαχόπ), Πίτου Γκαρσία, Σολτάνι (68' Μάρα), Επαλέ, Ιάκομπ

Στον πάγκο: Βιτκόφσκι, Κανακούδης, Καϊτά, Στο

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τάκης Λεμονής): Μάχο, Κβιρκβέλια, Γιόνσον (23' Σάμαρης/89' Σβέρκος), Όμο, Μπάλαμπαν (74' Ριέρα), Μήτρογλου, Γκαλίτσιος, Γουνδουλάκης, Σιόβας, Κοντοές, Τσότσαλιτς

Στον πάγκο: Πρελ, Λάτκα, Κολοβός, Αναστασόπουλος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου)
ΒΟΗΘΟΙ: Μπαλτάς (Αχαΐας), Αλεξέας (Μεσσηνίας)

ΓΗΠΕΔΟ: Καυταντζόγλειο





Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x