Επικαιρότητα

Κάβοι δεμένοι

Σε ισχύ από το απόγευμα γενικό απαγορευτικό απόπλου των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου λόγω των θυελλωδών ανέμων. Επέστρεψε στο λιμάνι το πλοίο «Άγιος Γεώργιος» που είχε αποπλεύσει με 217 επιβάτες για Κύθνο, Σέριφο, Σίφνο και Μήλο.

Σε ισχύ από το απόγευμα γενικό απαγορευτικό απόπλου των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου λόγω των θυελλωδών ανέμων. Επέστρεψε στο λιμάνι το πλοίο «Άγιος Γεώργιος» που είχε αποπλεύσει με 217 επιβάτες για Κύθνο, Σέριφο, Σίφνο και Μήλο.

Ρωγμές στο ΝΑΤΟ με την διαφωνία της Τουρκίας, αποστάσεις από αραβικές χώρες και την έντονη διαφωνία της Μόσχας προκαλούν τα πλήγματα από Γάλλους, Βρετανούς και Αμερικάνους κατά στόχων του καθεστώτος Καντάφι στη Λιβύη. Για μεσαιωνικό κάλεσμα σε σταυροφορία, έκανε λόγο ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Η Ελλάδα δεν συμμετέχει στις στρατιωτικές επιχειρήσεις και έχει μόνο ρόλο υποστήριξης στο υποχρεωτικό πλαίσιο του ΝΑΤΟ, επανέλαβε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.
Για τις εξελίξεις στη Μεσόγειο θα ενημερώσει αύριο την Βουλή ο Πρωθυπουργός.

Στο μεταξύ, υψηλές θερμοκρασίας στο καζάνι του Αραβικού κόσμου. Νέες διαδηλώσεις σε Ιράν, Συρία και στην Υεμένη, όπου πληροφορίες κάνουν λόγο για νέους νεκρούς σε σημερινές συγκρούσεις.

Μικροεπεισόδια το μεσημέρι στο περιθώριο της επίσκεψης του Γιώργου Παπανδρέου στην Ερμούπολη της Σύρου. Χρήση δακρυγόνων έκαναν δυνάμεις των ΜΑΤ για να απομακρύνουν διαδηλωτές που προσπάθησαν να πλησιάσουν τον χώρο, όπου βρισκόταν ο Πρωθυπουργός. Καμιά κυβέρνηση δεν παίρνει με χαρά επώδυνα μέτρα, τόνισε σε ομιλία του αργότερα ο κ. Παπανδρέου.

Επιστολή στον Πρωθυπουργό σχετικά με την στάση του Θόδωρου Πάγκαλου απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ απέστειλε ο Αλέξης Τσίπρας, μετά την νέα επίθεση του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης κατά της Κουμουνδούρου.
Κανείς δεν μπορεί να τρομοκρατήσει την Κυβέρνηση, τόνισε ο Γιώργος Πεταλωτής. Μήνυση κατά αγνώστων για το επεισόδιο στα Καλύβια αναμένεται να καταθέσει ο κ. Πάγκαλος.


Την 1η Απριλίου θα αρχίσει ο διάλογος για τις συγχωνεύσεις των νοσοκομείων και οι αποφάσεις αναμένονται τον Ιούλιο ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος.

Δεν πρόκειται να υπάρξουν περικοπές στις αποδοχές των δημοτικών υπαλλήλων με το νέο μισθολόγιο, διαβεβαίωσε την ΠΟΕ - ΟΤΑ ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης.

Κλήσεις σε 37 πρόσωπα με την ιδιότητα του υπόπτου θα αποστείλει τις επόμενες ημέρες η Εισαγγελία Πρωτοδικών για την υπόθεση των υποβρυχίων του Πολεμικού Ναυτικού.

Νέα συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας, του ΣΔΟΕ και της Δημοτικής Αστυνομίας το μεσημέρι σε περιοχή του Κεραμικού μετά από εντοπισμό δύο αποθηκών με προϊόντα – μαϊμού.

Χρηματιστήριο! Στο συν 1,28% σήμερα. Στις 1.614 μονάδες ο γενικός δείκτης.

«Πολύ σοβαρή» παραμένει η κατάσταση στο πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκουσίμα στην Ιαπωνία, ξεκαθάρισε σήμερα ο γενικός διευθυντής της Διεθνούς Υπηρεσίας Ατομικής Ενέργειας, που πάντως εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η κρίση θα ξεπεραστεί αποτελεσματικά.

ΚΑΙΡΟΣ: Τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα βροχής στα βόρεια και ανατολικά αύριο Τρίτη στην Αττική. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί τοπικά έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 6 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Γιώργος Παπαθανασόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x