Stoiximan Super League

Μέσα και ο Μπαζίνσκι

Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων επέστρεψε ο Μάρτιν Μπαζίνσκι, ο οποίος στην έναρξη της προετοιμασίας του Ατρομήτου για το επόμενο ματς κόντρα στην ΑΕΚ, έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα μαζί με τους συμπαίκτες του. Αντιθέτως, οι Μιχαηλίδης και Τάτος ακολούθησαν ατομικό, ενώ όσοι αγωνίστηκαν με τον ΠΑΟΚ έκαναν αποθεραπεία.

Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων επέστρεψε ο Μάρτιν Μπαζίνσκι, ο οποίος στην έναρξη της προετοιμασίας του Ατρομήτου για το επόμενο ματς κόντρα στην ΑΕΚ (στις 3/4), έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα μαζί με τους συμπαίκτες του.

Αντιθέτως, οι Μιχαηλίδης και Τάτος ακολούθησαν ατομικό, ενώ όσοι αγωνίστηκαν με τον ΠΑΟΚ έκαναν αποθεραπεία.

Για την Πορτογαλία αναχώρησε σήμερα ο Σαρλ Ιτάνζ, λόγω των υποχρεώσεών του με την εθνική Καμερούν, ενώ οι Γιάννης Σκόνδρας και Θανάσης Καραγκούνης θα ενσωματωθούν την Τρίτη στην Εθνική Ελπίδων και θα αγωνιστούν ως αντίπαλοι της ομάδας τους, στον φιλικό αγώνα που έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Πέμπτη στο γήπεδο του Περιστερίου.

Αύριο, επίσης, αναμένεται να αποφασιστεί σε ποιο παιχνίδι από τα εναπομείναντα της «κούρσας» της Σούπερ Λίγκας, θα εκτίσει την ποινή του (συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες) ο Μάρεκ Σαγκανόφσκι.

Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x