Stoiximan Super League

«Δεν ενδιαφέρομαι να γυρίσω»

Ξεκάθαρος για το θέμα τη επιστροφής του ή μη στα διοικητικά της ΠΑΕ Πανιώνιος είναι ο Κωνσταντίνος Τσακίρης, όπως τόνισε ο ίδιος στην Sportday. Παράλληλα, ο μέτοχος των «κυανέρυθρων» εξακολουθεί να ασχολείται και να ενισχύει την ομάδα, σύμφωνα με τον Γεράσιμο Βεντούρη.

Ξεκάθαρος για το θέμα τη επιστροφής του ή μη στα διοικητικά της ΠΑΕ Πανιώνιος είναι ο Κωνσταντίνος Τσακίρης, όπως τόνισε ο ίδιος στην Sportday.

Παράλληλα, ο μέτοχος των «κυανέρυθρων» εξακολουθεί να ασχολείται και να ενισχύει την ομάδα, σύμφωνα με τον Γεράσιμο Βεντούρη.

«Πρώτον, δηλώνω ξεκάθαρα και αμετάκλητα πως δεν ενδιαφέρομαι να γυρίσω πίσω και δεύτερον, η επιστολή εκφράζει απλώς άποψη μειοψηφική (21%) για το τι διαδικασίες πρέπει να ακολουθηθούν. Με διαφάνεια και με συμμετοχή όλου του σώματος της γενικής συνέλευσης του Ερασιτέχνη όσον αφορά το ποιος θα έχει το κουμάντο της ΠΑΕ» ήταν τα λόγια του πρώην προέδρου του Πανιωνίου.

Από την πλευρά του ο Βεντούρης επεσήμανε: «Ήταν καθαρά τυπική η σύγκληση γενικής συνέλευσης. Δεν υπήρχε διαφωνία στις προτάσεις του κ.Τσακίρη. Το γεγονός ότι απέστειλε επιστολή σημαίνει ότι ασχολείται με τον Πανιώνιο. Και είναι θετικό για μας. Σχετικά πρόσφατα του ζητήσαμε να βοηθήσει για μια συνδρομή στον Ερασιτέχνη και ανταποκρίθηκε».

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x