Δελτία Τύπου

Οι νικητές των εισιτηρίων All Stars ΟΣΦΠ – Ερυθρός Αστέρας!

Ολοκληρώθηκε σήμερα ο διαγωνισμός του Sport-fm.gr για 50 μονά εισιτήρια για το φιλικό παιχνίδι της ομάδας All Stars Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα Βελιγραδίου που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης», αύριο Πέμπτη 24 Μαρτίου, στις 19:00.

Ολοκληρώθηκε σήμερα ο διαγωνισμός του Sport-fm.gr για 50 μονά εισιτήρια για το φιλικό παιχνίδι της ομάδας All Stars Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα Βελιγραδίου που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης», αύριο Πέμπτη 24 Μαρτίου, στις 19:00.

Οι 50 νικητές που αναδείχθηκαν έπειτα από κλήρωση και κερδίζουν από ένα μονό εισιτήριο για το «ερυθρόλευκο» φιλικό είναι οι:

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ
basilis mitrou
Domna Aristodimou
George Alanis
giannis makris
maria choursala
maria xrysanthopoulou
marios koklas
NIKOS KOYRSARIS
nikos patitakis
SPIROS CHRONIS
xaris margaris
Αγγελος Θεοδωροπουλος
ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΤΣΕΛΗΣ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΑΠΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
Αιμιλιος Γκαμπάι
Αινείας Πετάνης
ΑΚΡΙΤΑΣ ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΡΜΙΔΗΣ
Αναστασία Θεοφιλοπούλου
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ
Αναστάσιος Βαγιανός
ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΑΝΟΥΣΗΣ
Ανδρέας Ρέγκλης
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΓΟΥΡΔΟΣ
Δημήτρης Σπυρόπουλος
Δημοσθένης Γιαννιγιώτης
Διαμαντοπουλος Νικος
ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΚΕΝΤΖΟΣ
Δωρα Χατζοπουλου
Ευάγγελος Γαλήνας
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΚΙΟΚΑΣ
ΖΗΣΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ
Θοδωρής ΚΟΚΑΣ
ΙΑΚΩΒΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΕΛΛΗΣ
Ιάσων Ξένος
Ιορδανης Καραχαλιος
ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ
Ιωάννης Μπούνδρης
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Κίμωνας Αποστολέρης
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΑΛΑΝΟΥΛΗΣ
κωστας αναστασιαδης
Ουρανία Μακρή
Παναγιώτης Μουδάκης
παντελης παπαμιχαλακης
ΣΠΥΡΟΣ ΑΓΙΟΒΛΑΣΙΤΗΣ
ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΒΑΟΥ

Οι νικητές μπορούν να παραλάβουν το εισιτήριό τους από τα γραφεία του NovaΣΠΟΡ FM (Δαβάκη 58, Καλλιθέα, 2ος Όροφος, 09:00 - 21:00).

Για επιπλέον εισιτήρια μπορείτε να απευθύνεστε στα εκδοτήρια του σταδίου Καραϊσκάκη.

Τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση των όρων συμμετοχής από τα γραφεία του NovaΣΠΟΡ FM, εφεξής «Διοργανωτής» (οδός Δαβάκη αρ. 58, Καλλιθέα).
1. Ο Διαγωνισμός διεξάγεται από την Παρασκευή 18 Μαρτίου έως και την Τετάρτη 23 Μαρτίου και ώρα 12:00.
2. Για την επιτυχή συμμετοχή στο Διαγωνισμό απαιτείται η συμπλήρωση της ανωτέρω ηλεκτρονικής φόρμας με τα πραγματικά στοιχεία του συμμετέχοντα. Η συμπλήρωση της φόρμας δεν έχει οικονομική επιβάρυνση για το συμμετέχοντα.
3. Η κλήρωση των Δώρων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Μαρτίου και ώρα 13:00 στα γραφεία του Διοργανωτή (οδός Δαβάκη αρ. 58, Καλλιθέα) και θα αναδείξει πενήντα (50) νικητές.
4. Το Δώρο του κάθε νικητή είναι ένα μονό εισιτήριο για τον φιλικό, ποδοσφαιρικό αγώνα ALL STARS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011 και ώρα 19:00, στο γήπεδο Καραϊσκάκη.
5. Οι νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν από τον ιστότοπο που διεξήγε το διαγωνισμό και θα ενημερωθούν από τα γραφεία του «Διοργανωτή» για την παραλαβή του δώρου τους. Για την παραλαβή του δώρου του ο κάθε νικητής θα πρέπει να αποδείξει την αστυνομική του ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο του ζητηθεί από τον «Διοργανωτή».
6. Το Δώρο είναι προσωπικό, δεν μεταβιβάζεται και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα δώρα.
7. Ο «Διοργανωτής» ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιαδήποτε βλάβη ήθελε τυχόν προκληθεί στο νικητή ή την παρέα του από τη χρήση του.
8. Δια της επιτυχούς συμμετοχής στο διαγωνισμό ο εκάστοτε συμμετέχων αναγνωρίζει ότι τα προσωπικά του δεδομένα, όπως θα προκύψουν από τη συμμετοχή του στον Διαγωνισμό, θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας από το «Διοργανωτή» για το σκοπό της εξυπηρέτησης, παρακολούθησης και διεξαγωγής του Διαγωνισμού. Έπειτα από τη διεξαγωγή της κλήρωσης τα στοιχεία των συμμετεχόντων θα καταστραφούν.
9. Ο «Διοργανωτής» διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει όλους ή μερικούς από τους όρους του Διαγωνισμού, να παρατείνει την διάρκειά του ή να μεταβάλλει τις ημερομηνίες κατά την εύλογη κρίση του, να ματαιώσει ή να τερματίσει τον Διαγωνισμό οποτεδήποτε με ανακοίνωσή του προς τους συμμετέχοντες μέσω του ιστοτόπου www.sport-fm.gr χωρίς να φέρει καμία ευθύνη απέναντι στους συμμετέχοντες ή άλλο πρόσωπο.
10. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής και συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι του «Διοργανωτή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x