Euroleague

Μεσίνα: «Ξαφνιάστηκε από τη δύναμη του Ολυμπιακού η Σιένα»

Απροετοίμαστη για να αντισταθεί στη δυναμική του Ολυμπιακού είδε ο Ετόρε Μεσίνα τη Σιένα στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας.

Απροετοίμαστη για να αντισταθεί στη δυναμική του Ολυμπιακού είδε ο Ετόρε Μεσίνα τη Σιένα στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας.

«Πιστεύω πως οι παίκτες της Σιένα περίμεναν ένα διαφορετικό στυλ παιχνιδιού και ξαφνιάστηκαν από τη δύναμη του Ολυμπιακού και την τακτική του. Η Σιένα πάντως είναι μία ομάδα που είναι καλή, έχει πάει αρκετές φορές στο Final 4 και ο αγώνας της Τρίτης ήταν ιδιαίτερος. Περιμένω διαφορετικό το δεύτερο ματς», δήλωσε ο Ιταλός προπονητής.

Για το γεγονός ότι οι ιταλικές ομάδες υπολείπονται σε πολλά σημεία των ομάδων από Ισπανία ή Ελλάδα, είπε: «Τέσσερις ομάδες από την Ισπανία συμμετέχουν στα προημιτελικά και δύο ή τρεις από αυτές θα πάνε στο Final 4, ενώ εμείς έχουμε μόνο μία ομάδα. Αυτό δεν οφείλεται μόνο στα χρήματα που δαπανούν οι Ισπανοί, αλλά και στο πρόβλημα που υπάρχει με τον προγραμματισμό στην Ιταλία».

Σχολιάζοντας τη φημολογία πως το καλοκαίρι θα αναλάβει την Αρμάνι Τζινς Μιλάνο, ο «Έκτορας» είπε: «Ακούω να συζητείται, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε στο τέλος της σεζόν. Ο Νταν Πίτερσον φαίνεται πως είναι ο ιδανικός για τη θέση. Όλα τα άλλα είναι υποθέσεις», ενώ για το ενδεχόμενο να αναλάβει την εθνική ομάδα της Ιταλίας, τόνισε: «Η εθνική έχει ήδη προπονητή, τον Πιανιτζάνι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x