Stoiximan Super League

«Σπαθί» στην ΑΕΚ ο Αλεξόπουλος!

Τις αποδείξεις του πόσο δέθηκε με την ΑΕΚ συνεχίζει -ακόμα και τώρα που δε φορά τη φανέλα της- ο Γιώργος Αλεξόπουλος. Σε αντίθεση με τη (δικαιολογημένη) ανυπομονησία που αρχίζουν να δείχνουν οι διάφοροι χρεώστες της ΠΑΕ -αλλά σε πλήρη… συμφωνία με το ήθος που έδειξε όσα χρόνια αγωνίστηκε στην «Ένωση»- ο αμυντικός του Εργοτέλη δείχνει εμπράκτως κατανόηση στα οικονομικά της βάσανα.

Τις αποδείξεις του πόσο δέθηκε με την ΑΕΚ συνεχίζει -ακόμα και τώρα που δε φορά τη φανέλα της- ο Γιώργος Αλεξόπουλος.

Σε αντίθεση με τη (δικαιολογημένη) ανυπομονησία που αρχίζουν να δείχνουν οι διάφοροι χρεώστες της ΠΑΕ -αλλά σε πλήρη… συμφωνία με το ήθος που έδειξε όσα χρόνια αγωνίστηκε στην «Ένωση»- ο αμυντικός του Εργοτέλη δείχνει εμπράκτως κατανόηση στα οικονομικά της βάσανα.

Όχι μόνο δεν έχει σφραγίσει, λοιπόν, τις (ύψους συνολικά 90.000 ευρώ) επιταγές που έχει στα χέρια του -και έχουν λήξει στις 31 Οκτωβρίου και 31 Ιανουαρίου αντίστοιχα- αλλά έχει ξεκαθαρίσει πως δεν σκοπεύει να κάνει κάτι αντίστοιχο ούτε στο άμεσο μέλλον.

Παρά τον όχι ακριβώς… ιδανικό τρόπο που αποχώρησε το καλοκαίρι από την ΑΕΚ (έπειτα από εισήγηση του τότε προπονητή που έκρινε ότι είναι καλυμμένος στις θέσεις των στόπερ), ο Αλεξόπουλος κάθε άλλο παρά τάσεις… ρεβανσισμού έχει δείξει στην «Ένωση».

Σε επαφές του, λοιπόν, με την ΠΑΕ (από την οποία σημειωτέον του οφείλονται άλλες 60.000 ευρώ, σε επιταγές που λήγουν στο τέλος της τρέχουσας σεζόν) έδειξε κατανόηση για την τραγική οικονομική κατάσταση και διατεθειμένος να κάνει ακόμα υπομονή μέχρι εκείνη να επιτρέψει την εξόφλησή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x