Euroleague

Μagic(a)es «νυχτερίδες»

Τελικά, αυτή η Βαλένθια είναι ικανή να τρελάνει κόσμο. Οι «νυχτερίδες» επικράτησαν με 81-75 της Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στην «Kaha Magica» στον δεύτερο μεταξύ τους προημιτελικό της Ευρωλίγκας και ισοφάρισαν σε 1-1 τη σειρά, φέρνοντάς τη στο Λεβάντε για τα δυο επόμενα ματς. Οι οκτώ φορές πρωταθλητές Ευρώπης κατάφεραν να διατηρούν ένα μικρό προβάδισμα με την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους.

Τελικά, αυτή η Βαλένθια είναι ικανή να τρελάνει κόσμο. Οι «νυχτερίδες» επικράτησαν με 81-75 της Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στην «Kaha Magica» στον δεύτερο μεταξύ τους προημιτελικό της Ευρωλίγκας και ισοφάρισαν σε 1-1 τη σειρά, φέρνοντάς τη στο Λεβάντε για τα δυο επόμενα ματς. Οι οκτώ φορές πρωταθλητές Ευρώπης κατάφεραν να διατηρούν ένα μικρό προβάδισμα με την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, όμως ένα επιμέρους 24-16 στην τρίτη περίοδο έδωσε την ευκαιρία στους κυπελλούχους Ευρώπης να αποκτήσουν ένα προβάδισμα και, παρά το γεγονός πως το έχασαν με τις προσπάθειες του Γιουλ, κατάφεραν να κάνουν άλλο ένα επιμέρους 8-3 στο τελευταίο τρίλεπτο και να πάρουν τα ροζ φύλλο.

Κορυφαίοι των παικτών του Σβέτισλαβ Πέσιτς ήταν οι Κουκ με 20 και Ρίτσαρντσον με 17 πόντους. Από τους γηπεδούχους, ξεχώρισε ο Γιουλ με 18 πόντους.


Τα δεκάλεπτα: 19-17, 38-35, 54-59, 75-81

ΡΕΑΛ: Τόμιτς 6, Πριγκιόνι 6, Σουάρεθ 5, Ρέγες 8, Μίροτιτς 7, Βελίτσκοβιτς 7, Βιντάλ 3, Φίσερ 6, Γιουλ 18, Τάκερ 9

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Κουκ 20, Ρίτσαρντσον 17, Λίστσουκ 5, Μαρτίνεθ 12, Πιετρούς 2, Σαβάνοβιτς 12, Ντε Κολό 9, Γιαβτόκας 4


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x