Euroleague

Πασκουάλ: «Μας στοίχισε η τεχνική ποινή στον Ναβάρο»

Με τα σφυρίγματα της διαιτησίας ασχολήθηκε περισσότερο ο Τσάβι Πασκουάλ, προσπαθώντας να δικαιολογήσει την ήττα της Μπαρτσελόνα από τον Παναθηναϊκό στον δεύτερο μεταξύ τους προημιτελικό της Ευρωλίγκας. Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης εστίασε στην τεχνική ποινή στον Ναβάρο και στα πολλά φάουλ που έγιναν από τους «πράσινους» και δε σφυρίχτηκαν.

Με τα σφυρίγματα της διαιτησίας ασχολήθηκε περισσότερο ο Τσάβι Πασκουάλ, προσπαθώντας να δικαιολογήσει την ήττα της Μπαρτσελόνα από τον Παναθηναϊκό στον δεύτερο μεταξύ τους προημιτελικό της Ευρωλίγκας. Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης εστίασε στην τεχνική ποινή στον Ναβάρο και στα πολλά φάουλ που έγιναν από τους «πράσινους» και δε σφυρίχτηκαν. Πιστεύει πως οι παίκτες του ασχολήθηκαν με τους διαιτητές και αποσυντονίστηκαν, με αποτέλεσμα να χάσουν, όμως θεωρεί πως ο Παναθηναϊκός πήρε το ματς, γιατί ποτέ δεν τα παράτησε.

Αναλυτικά: «Η τεχνική ποινή στον Ναβάρο ήταν το "κλειδί" της αναμέτρησης. Πιο πριν, έγιναν πέντε φάουλ. Στο διάστημα αυτό, που έγιναν τα φάουλ, ασχολούμασταν με άλλα πράγματα αντί αυτών που είχαν σημασία και, τότε, χάσαμε το παιχνίδι. Δεν μου αρέσει και δε θέλω να κατηγορώ τη διαιτησία, αλλά δεν έκαναν καλό παιχνίδι. Δεν μπορώ να πω πως ο Παναθηναϊκός νίκησε για αυτό, δεν ήταν ποτέ εκτός ματς, αλλά, σίγουρα, μας μένει πίκρα και για τον τρόπο που μας αντιμετώπισαν και στο πρώτο παιχνίδι».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x