Παράξενα

Σώσε κι εσύ τον Jimmy Jump! (video)

Δεν είναι παιδάκι της Αφρικής (αλλά είναι «δικό μας παιδί»). Δεν είναι φτωχός και πεινασμένος (αλλά μας έχει χορτάσει χαβαλέ). Δεν είναι καν μπατιρισμένος τζογαδόρος (είναι σεσημασμένος μπουκαδόρος)! Κι όμως, ο Jimmy Jump χρειάζεται τη βοήθειά μας! Διότι καλό το «τζέρτζελο», καλά τα «σάλτα», αλλά (όπως έχει αποδειχθεί επανειλημμένως και σε άλλες βερσιόν) κάποια πηδήματα πληρώνονται πολύ ακριβά!

Δεν είναι παιδάκι της Αφρικής (αλλά είναι «δικό μας παιδί»).

Δεν είναι φτωχός και πεινασμένος (αλλά μας έχει χορτάσει χαβαλέ).

Δεν είναι καν μπατιρισμένος τζογαδόρος (είναι σεσημασμένος μπουκαδόρος)!

Κι όμως, ο Jimmy Jump χρειάζεται τη βοήθειά μας!

Διότι καλό το «τζέρτζελο», καλά τα «σάλτα», αλλά (όπως έχει αποδειχθεί επανειλημμένως και σε άλλες βερσιόν) κάποια πηδήματα πληρώνονται πολύ ακριβά!

Με τα πρόστιμα, λοιπόν, από τις διάφορες εισβολές του να σουμάρουν πλέον… ένα κατοσταρικάκι (χιλιάδες ευρώ), ο μέγιστος Jimmy Jump απλώνει στο κοινό του -με την έκκληση «ό,τι έχετε ευχαρίστηση»- το διάσημο κόκκινο καπέλο του! Κι επειδή είναι παιδί-τζιμάνι, υπόσχεται πως -αν καταφέρει να τη σκαπουλάρει και τώρα- θα βάλει μπρος τον επόμενο μεγάλο στόχο: Να το φορέσει κατακέφαλα στο ανυποψίαστο -και υπερφίαλο- κεφάλι του Ζοσέ Μουρίνιο.

Αν -γι’ αυτό και μόνο- δεν αξίζει να μπεις στο www.jimmyjump.com και να ρίξεις κι εσύ τον οβολό σου (όπως σου περιγράφει στο πρώτο βίντεο), πάρε μερικούς ακόμα λόγους:













Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x