Euroleague

Χαμόγελα, παρά την ταλαιπωρία

Ο Ολυμπιακός παίζει στην Σιένα τα κρισιμότερα φετινά παιχνίδια της ευρωπαϊκής του ιστορίας και αυτό το γνωρίζουν καλά άπαντες στην αποστολή. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, κατά την προσφιλή του τακτική σε τέτοιες περιπτώσεις, χαρακτηρίζει το ματς διαφορετικό από τα άλλα και προσπαθεί να κάνει τους παίκτες του να πιστέψουν στις δυνατότητές τους. Άλλωστε φέτος, σε όποιο ματς οι Πειραιώτες έπρεπε να νικήσουν τα κατάφεραν. Αποστολή στην Σιένα, Νίκος Ζέρβας

Ο Ολυμπιακός παίζει στην Σιένα τα κρισιμότερα φετινά παιχνίδια της ευρωπαϊκής του ιστορίας και αυτό το γνωρίζουν καλά άπαντες στην αποστολή. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, κατά την προσφιλή του τακτική σε τέτοιες περιπτώσεις, χαρακτηρίζει το ματς διαφορετικό από τα άλλα και προσπαθεί να κάνει τους παίκτες του να πιστέψουν στις δυνατότητές τους.

Αποστολή στην Σιένα, Νίκος Ζέρβας

Άλλωστε φέτος, σε όποιο ματς οι Πειραιώτες έπρεπε να νικήσουν τα κατάφεραν. Η συνταγή λοιπόν παρέμεινε ίδια και στο ταξίδι για την ιταλική πόλη. Παρά την κούραση από την διπλή πτήση Αθήνα-Μόναχο και μετά Ιταλία, τα μέλη της αποστολής ήταν μεν συγκεντρωμένα στον στόχο και με πρόσωπα που έδειχναν ότι πάνε για μάχη δίχως αύριο, όμως δεν έλλειπαν τα χαμόγελα και η καλή διάθεση.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά από ένα «γεμάτο» ύπνο αφού η αναχώρηση έγινε το μεσημέρι, φόρτωσαν τις «μπαταρίες» τους με δόσεις υπομονής λόγω και της καθυστέρησης που υπήρχε για την πτήση από την Αθήνα και αργά το απόγευμα πάτησαν επί ιταλικού εδάφοους. Λίγες ώρες μετά την άφιξή της στην Σιένα, η ομάδα θα προπονηθεί στην «Palaestra», στις 22:00 ώρα Ελλάδας και όχι στην ώρα του αγώνα όπως συνηθίζεται για την φιλοξενούμενη ομάδα.

Το ζήτημα που υπάρχει είναι ο βαθμός ετοιμότητας του Μίλος Τεόντοσιτς, που αν καταφέρει να γυμναστεί σε πιο εντατικούς ρυθμούς, θα πάρει χρόνο συμμετοχής αν και ανέτοιμος. Ο Μάρκο Κέσελ, έχει καλύψει το χαμένο έδαφος και λογικά θα επιστρέψει στην δωδεκάδα μετά από ενάμιση μήνα απουσίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x