Μουσική

H Guardian τα βάζει με τους Radiohead

Eπειδή στην Αγγλία ο κόσμος σκέφτεται λίγο διαφορετικά από εμάς και δεν θεωρεί το χιούμορ, κάτι που δεν έχει θέση στις σοβαρές εφημερίδες, οι εργαζόμενοι στη Guardian, ετοίμασαν τη δική τους απάντηση στους Radiohead.

Για να γιορτάσουν τον νέο τους δίσκο the king of limbs, οι Radiohead, αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν σε ολόκληρο τον κόσμο μία δωρεάν εφημερίδα.

Το έντυπο ήταν διαθέσιμο και στην Ελλάδα σε ένα και μοναδικό σταντ στην Πανεπιστημίου και το περιεχόμενο του ήταν στίχοι και artwork στο πνεύμα του νέου τους άλμπουμ.

Και επειδή στην Αγγλία ο κόσμος σκέφτεται λίγο διαφορετικά από εμάς και δεν θεωρεί το χιούμορ, κάτι που δεν έχει θέση στις σοβαρές εφημερίδες, οι εργαζόμενοι στη Guardian, ετοίμασαν τη δική τους απάντηση στους Radiohead.

«Εφημερίδα εσείς; Μουσική εμείς»!

Έτσι μέσα σε λίγες ώρες όσοι εργαζόμενοι της εφημερίδας απάντησαν στο κάλεσμα μουσικών γνώσεων, σχημάτισαν τους Radioeds και διασκεύασαν την μεγαλύτερη ίσως επιτυχία των original Radiohead, το Creep.

Μπορείτε να ακούστε το αποτέλεσμα εδώ!

Μια χαρά τα πήγαν τα παιδιά, οπότε και εμείς εδώ στο sport-fm.gr σκεφτόμαστε να κάνουμε κάτι παρόμοιο, αλλά το δίλλημα μας ως Έλληνες είναι …Βίσση ή Βανδή;

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x