Euroleague

Με κόσμο στη Σιένα!

Ο Ολυμπιακός δίνει την τρίτη μάχη των προημιτελικών της Ευρωλίγκας με τη Σιένα στην «Παλαέστρα» αλλά δεν θα είναι μόνος του. Και αυτό γιατί ανάμεσα στους επτά χιλιάδες ιταλούς που αναμένεται να κάνουν δύσκολο το έργο των παικτών του Ντούσαν Ίβκοβιτς με τις φωνές και τα τύμπανά τους, θα βρεθούν απόψε περίπου 60 έλληνες οπαδοί της ομάδας. Γράφει από την Σιένα ο Νίκος Ζέρβας.

Ο Ολυμπιακός δίνει την τρίτη μάχη των προημιτελικών της Ευρωλίγκας με τη Σιένα στην «Παλαέστρα» αλλά δεν θα είναι μόνος του. Και αυτό γιατί ανάμεσα στους επτά χιλιάδες ιταλούς που αναμένεται να κάνουν δύσκολο το έργο των παικτών του Ντούσαν Ίβκοβιτς με τις φωνές και τα τύμπανά τους, θα βρεθούν απόψε περίπου 60 έλληνες οπαδοί της ομάδας. Τα εισιτήρια του αγώνα ήταν sold out πριν καν γίνουν οι δύο πρώτες αναμετρήσεις στο ΣΕΦ, όμως το ελληνικό…δαιμόνιο λειτούργησε έγκαιρα και οι εν λόγω φίλοι του Ολυμπιακού, είχαν εξασφαλίσει τα εισιτήριά τους και περίμεναν την μεγάλη στιγμή της άφιξης της αγαπημένης τους ομάδας.

Αποστολή στη Σιένα, Νίκος Ζέρβας

Είναι χαρακτηριστικό πως αρκετοί από αυτούς, έδωσαν το παρών και στην χθεσινή προπόνηση με κασκόλ γύρω από το λαιμό και παρακολούθησαν μαζί με τους εκπροσώπους του Τύπου τα τελευταία λεπτά της προπόνησης των παικτών του Ντούσαν Ίβκοβιτς στην Σιένα. Οι περισσότεροι είναι φοιτητές από την Σιένα και την Φλωρεντία, αλλά και τις γύρω περιοχές της Ιταλίας και όπως μας έλεγαν, περίμεναν πως και πως αυτή τη στιγμή, καθώς λόγο της απόστασης δεν έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν τον Ολυμπιακό από κοντά. Θα δώσουν λοιπόν και αυτή την δική τους μάχη για να ακουστούν με τις ιαχές τους, με την ελπίδα ο Ολυμπιακός να τους κάνει από σήμερα το δώρο της νίκης. Όπως και να έχει το συμπέρασμα είναι ότι η Ελλάδα, είναι παντού…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x