Stoiximan Super League

Ο Ζεβλάκοφ και οι… άλλοι

Ο Ολυμπιακός θα βραβεύσει απόψε τον Μίχαλ Ζεβλάκοφ για την προσφορά του στους «ερυθρόλευκους» αλλά δεν θα είναι ο μοναδικός Πολωνός στον οποίο θα έχει στραμμένη την προσοχή του στο σημερινό φιλικό με την Ελλάδα στο Καραϊσκάκη. Ποιους παίκτες θα τσεκάρουν οι «ερυθρόλευκοι».

Ο Ολυμπιακός θα βραβεύσει απόψε τον Μίχαλ Ζεβλάκοφ για την προσφορά του στους «ερυθρόλευκους» αλλά δεν θα είναι ο μοναδικός Πολωνός στον οποίο θα έχει στραμμένη την προσοχή του στο σημερινό φιλικό με την Ελλάδα στο Καραϊσκάκη.

Ο 35χρονος μπακ δίνει το βράδυ το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι με την εθνική του ομάδα, συμπληρώνοντας 102 συμμετοχές, τις περισσότερες από κάθε άλλο συμπατριώτη του.

Ήρθε επί Σόλιντ, κατέκτησε τρία πρωταθλήματα, δύο Κύπελλα, ένα Σούπερ Καπ και την εκτίμηση όλων των φιλάθλων του Ολυμπιακού μια και ήταν από τους πλέον σταθερούς ποδοσφαιριστές χωρίς ποτέ να δημιουργήσει πρόβλημα.

Το καλοκαίρι αποχώρησε ως φίλος και πλέον επιστρέφει σε ένα μέρος όπου πέρασε τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του και αναμένεται να τιμηθεί από τον νέο πρόεδρο του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Τα φώτα θα πέσουν πάνω στον Ζεβλάκοφ, αλλά οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα έχουν και σε… άλλους διεθνείς Πολωνούς στραμμένη την προσοχή τους. Έχουν συλλέξει θετικά στοιχεία για κάποιους από αυτούς και θα έχουν την ευκαιρία να τους τσεκάρουν.

Ο ένας θα ‘ναι σίγουρα ο νεαρός τερματοφύλακας της Γιαγκελόνια, Γκρέγκορζ Σαντομιέρσκι και ο άλλος, ο μεσοεπιθετικός της Λιλ, Λουντοβίκ Ομπρανιάκ, ο οποίος είχε προταθεί και πέρυσι.

* Μετά από πέντε ημέρες άδεια και το φιλικό της προηγούμενης Πέμπτης με τον Ερυθρό Αστέρα, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επιστρέφουν αύριο στις προπονήσεις εν όψει Καβάλας.

* Συγχαρητήριες επιστολές από το European Club Association (ECA) και την ελβετική Γιουνγκ Μπόις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος δέχτηκε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x