Stoiximan Super League

Επιστρέφει ο Καμαρά

Καλύτερα νοιώθει ο Ανρί Καμαρά ο οποίος ξεπερνάει σιγά-σιγά την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και από αύριο αναμένεται να μπει κανονικά στο πρόγραμμα των προπονήσεων του Ατρομήτου. Ο Σενεγαλέζος επιθετικός δεν ανέβασε σήμερα πυρετό και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο.

Καλύτερα νοιώθει ο Ανρί Καμαρά ο οποίος ξεπερνάει σιγά-σιγά την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και από αύριο αναμένεται να μπει κανονικά στο πρόγραμμα των προπονήσεων του Ατρομήτου. Ο Σενεγαλέζος επιθετικός δεν ανέβασε σήμερα πυρετό και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο.

Στις προπονήσεις του συλλόγου του Περιστερίου επέστρεψαν οι Γιάννης Σκόνδρας και Θανάσης Καραγκούνης, οι οποίοι απουσίαζαν λόγω των υποχρεώσεών τους με την Εθνική Ελπίδων. Στην προπόνηση της Τετάρτης αναμένεται να δηλώσει «παρών» και ο Σαρλ Ιτάνζ, που κι αυτός από την πλευρά του είχε υποχρεώσεις με την Εθνική Καμερούν.

Το «τελευταίο αντίο» στον Δημήτρη Νάστο

Συλλυπητήρια ανακοίνωση με αφορμή τον θάνατο του Δημήτρου Νάστου εξέδωσε η ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση: «Το φέρετρο του ήταν σκεπασμένο με τη σημαία του Ατρόμητου. Ο Δημήτρης Νάστος οδηγήθηκε σήμερα στην τελευταία του κατοικία μέσα σε κλίμα συγκίνησης και θλίψης για τον ξαφνικό χαμό του. Το τελευταίο αντίο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 47 ετών έγινε από την εκκλησία του Παλαιού Ταξιάρχη και η ταφή του στο νεκροταφείο του Αγίου Βασιλείου.

Τραγικές φιγούρες η γυναίκα του και τα παιδιά του που δεν μπορούσαν να πιστέψουν τον άδικο χαμό του. Ο Δημήτρης Νάστος έμελε να ανταμώσει την ομάδα των δύο περασμένων δεκαετιών. Τους πρώην προέδρους Ανδρέα Κουλόπουλο και Βασίλη Πέτρου. Τους προπονητές του εκείνη την εποχή Γιώργο Στολίγκα και Στάθη Χαϊτα, τους συμπαίκτες του Σταύρο Ηλιόπουλο, Αντώνη Καραλή, Γιάννη Λιβαθηνό, Γιώργο Αυγουστίδη, Θανάση Μάγγο, Τόλη Αποστόλου, Ανδροκλή Κωνσταντινίδη, Δημήτρη Μπολάκη, Χρήστο Τάσση, Δημήτρη Κούκουρα.

Την ΠΑΕ Ατρόμητος εκπροσώπησαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου Γιώργος Χατζής, Βασίλης Μπέτσης, Βασίλης Καρακατσάνης. Την δημοτική αρχή ο δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Δημήτρης Κελάφας. Ο σύμβουλος της ΕΠΣΑ Σήφης Ξυπνητός. Ο πρόεδρος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Ατρόμητου Σταύρος Κωνσταντινίδης και ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Κωνσταντινίδης, οι παλαίμαχοι της ομάδας Νίκος Παντελίδης, Σταύρος και Κώστας Μισαηλίδης, Νίκος Τερζής, Δημήτρης Σταυριανός, Τάκης Σάσσαλος και ο προπονητής της ομάδας Κ-17 Σωτήρης Ρίζος.

Στο τελευταίο αντίο του Δημήτρη Νάστου παραβρέθηκε σύσσωμη η διοίκηση των Fentagin και δεκάδες φίλαθλοι της ομάδας με μπροστάρηδες του Αντώνης Ντούριο και Σπύρο Μαρκεζίνη που τον λάτρεψαν με το αστέρι στο στήθος.

Στεφάνια κατέθεσαν η ΠΑΕ Ατρόμητος, οι παλαίμαχοι του Ατρόμητου, η ΠΑΕ Ολυμπιακός, οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού, ο Άγιος Ιερόθεος
».

Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x