Γ' Εθνική

Στενεύουν τα περιθώρια

Η κρισιμότητα των αγωνιστικών που απομένουν στους δύο ομίλους της Football League 2 είναι δεδομένη και από εδώ και πέρα τα λάθη μπορεί να κοστίσουν ακριβά! Την Τετάρτη, στην 27η αγωνιστική του 1ου ομίλου ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Χερσονήσος-Ηρακλής Ψαχνών, Ρόδος-ΠΑΟ Ρουφ και Απόλλων-Κόρινθος. Στην 29η αγωνιστική του 2ου ομίλου οι πρωτοπόροι φαίνεται να έχουν εύκολο έργο στην έδρα τους (Αναγέννηση Επανομής-Αετός Σκύδρας, Φωκικός-Δόξα Κρανούλας), όμως καμιά ομάδα δεν παρουσιάζεται αδιάφορη.

Η κρισιμότητα των αγωνιστικών που απομένουν και στους δύο ομίλους της Football League 2 είναι δεδομένη και από εδώ και πέρα τα λάθη μπορεί να κοστίσουν ακριβά καταστρέφοντας την προσπάθεια όλης της χρονιάς!

Την Τετάρτη (30/03) στην 27η αγωνιστική του 1ου ομίλου ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Ολυμπιακός Χερσονήσου-Ηρακλής Ψαχνών, Ρόδος-ΠΑΟ Ρουφ και Απόλλων Σμύρνης-Κόρινθος.

Στην 29η αγωνιστική του 2ου ομίλου οι πρωτοπόροι φαίνεται να έχουν εύκολο έργο στην έδρα τους (Αναγέννηση Επανομής-Αετός Σκύδρας, Φωκικός-Δόξα Κρανούλας), όμως καμιά ομάδα δεν παρουσιάζεται αδιάφορη.

1ος όμιλος

Η πρωτοπόρος Παναχαϊκή, θα πάρει ξεκούραστα τους τρεις πόντους, αφού η Αγία Παρασκευή έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα και αυτό το γεγονός φορτώνει με μεγαλύτερο άγχος τους διώκτες των Αχαιών, οι οποίοι σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να σκέφτονται ότι μπορεί να ανοίξει και άλλο η ψαλίδα από την κορυφή.

Ο Ηρακλής Ψαχνών, βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και δοκιμάζεται στην έδρα του Ολυμπιακού Χερσονήσου. Οι επτά ήττες που μετρούν οι φιλοξενούμενοι στις εκτός έδρας αναμετρήσεις δημιουργούν προβληματισμό, όμως ο αγώνας στη Χερσόνησο είναι μια ευκαιρία για νίκη, καθώς οι γηπεδούχοι φαίνεται να έχουν αποχαιρετήσει την κατηγορία.

Η Ρόδος φιλοξενεί τον ΠΑΟ Ρουφ και δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες αν τα «ελάφια» θέλουν να διατηρηθούν σε απόσταση αναπνοής από την Παναχαϊκή.

Στη Ριζούπολη, Απόλλων Σμύρνης και Κόρινθος παίζουν το τελευταίο τους χαρτί, για να μην βρεθούν και τη νέα περίοδο στη Football League 2. Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες στην έκτη θέση και ο χαμένος αποχαιρετά οριστικά τον στόχο της ανόδου.

Το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου

Τετάρτη 30/03 (16.00)

Απόλλων Σμύρνης-Κόρινθος

Ρόδος-ΠΑΟ Ρουφ

Πανηλειακός-Βύζας Μεγάρων

Παναιγιάλειος-Ασπρόπυργος

Ολυμπιακός Χερσονήσου-Ηρακλής Ψαχνών

Αίας Σαλαμίνας-Πλατανιάς Χανίων

Οι αγώνες ΑΟ Χανιά–Κεραυνός Κερατέας και Αγία Παρασκευή–Παναχαϊκή δεν θα διεξαχθούν μετά την αποβολή του ΤΑΠ Κεραυνός Κερατέας και της ΠΑΕ Αγία Παρασκευή, από το Πρωτάθλημα.

Δείτε εδώ τη βαθμολογία του 1ου ομίλου

2ος όμιλος

Η πρωτοπόρος Αναγέννηση Επανομής υποδέχεται στην έδρα της τον Αετό Σκύδρας και θα επιδιώξει τη νίκη, για να διατηρηθεί στην κορυφή και να παραμείνει το ακλόνητο φαβορί για την άνοδο.

Ο Φωκικός βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω και θα φιλοξενήσει την Δόξα Κρανούλας, η οποία απέχει πέντε βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και δεν μπορεί να αισθάνεται ασφαλής για την επίτευξη της παραμονής.

Η Καλλονή, την προηγούμενη αγωνιστική επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα (επικράτησε με σκορ 2-1 της Αναγέννησης Γιαννιτσών) και με τεχνικό δίδυμο τους Καρτάλη και Λουτσιάνο θα κυνηγήσει τη δεύτερη σερί νίκη στην Κοζάνη. Οι γηπεδούχοι καίγονται για βαθμούς, αφού βρίσκονται σε δεινή θέση.

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Νίκη Βόλου-Ζάκυνθος και Αναγέννηση Γιαννιτσών-Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας, με τους γηπεδούχους να είναι φαβορί για τη νίκη και τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν βαθμούς στην προσπάθεια που κάνουν για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου

Τετάρτη 30/03 (16.00)

Αναγέννηση Επανομής-Αετός Σκύδρας

Φωκικός-Δόξα Κρανούλας

Κοζάνη-Καλλονή

Νίκη Βόλου-Ζάκυνθος

Αναγέννηση Γιαννιτσών-Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας

Τύρναβος-Εθνικός Φιλιππιάδας

Οδυσσέας Αναγέννησης Σερρών-Μακεδονικός

ΑΕ Πόντιων Κατερίνης-Εορδαϊκός

Ρεπό: Ναυπακτιακός Αστέρας

Δείτε εδώ τη βαθμολογία του 2ου ομίλου

Αλέξανδρος Πιπεριάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x