Δελτία Τύπου

Άτιμη πορτοκαλί σπυριάρα θεά…

Με το final 4 της Ευρωλίγκας προ των πυλών και με ανοιχτή τη συμμετοχή 2 ελληνικών ομάδων σ’ αυτό, το κλίμα στη χώρα μας είναι άκρως μπασκετικό χωρίς καμία αμφιβολία!

Με το final 4 της Ευρωλίγκας προ των πυλών και με ανοιχτή τη συμμετοχή 2 ελληνικών ομάδων σ’ αυτό, το κλίμα στη χώρα μας είναι άκρως μπασκετικό χωρίς καμία αμφιβολία!

Ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και η SPORTDAY όμως έχουν να σας δώσουν ένα αντίδοτο για αυτήν την αρρώστια, αρκεί «…συν Αθηνά και χείρα κίνει»! Αν λοιπόν σου αρέσει το μπάσκετ και μάλιστα όχι μόνο να βλέπεις, αλλά να παίζεις ή και να πρωταγωνιστείς κιόλας, η πρόταση είναι μία: N’JOY UNI-Basket 6! Μοναδική προϋπόθεση; Να είσαι φοιτητής ή σπουδαστής ή η παρέα σου τουλάχιστον να αποτελείται κυρίως από φοιτητές ή σπουδαστές.

Το 6ο φοιτητικό τουρνουά μπάσκετ επιτέλους έφτασε και για φέτος. Από πέρσι τον Ιούλιο (οπότε και τελείωσε η 5η διοργάνωση) όλοι οι λάτρεις του το περίμεναν και τώρα είναι ξανά πραγματικότητα!

Επιλέξτε ελεύθερα ώρες και μέρες αγώνων όπως και γήπεδο. Με γιατρούς, διαιτησία, γραμματεία και διεξαγωγή σε γνωστά κλειστά γήπεδα αλλά και ένα site (www.unileague.gr) που ενημερώνει και ενημερώνεται τακτικά και αναρτά αποτελέσματα, βαθμολογίες, scorers, MVPs σε κάθε αγώνα κτλ, νομίζουμε δε χρειάζονται πολλά ακόμα πράγματα για να πείσουν…

Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε και online από το link Αίτηση συμμετοχής (www.unileague.gr), όπως και τηλεφωνικά στο 2109515730 και στο 6936644269.

Κάθε ομάδα μπορεί να έχει από 5 μέχρι 12 δηλωμένους παίχτες εκ των οποίων τουλάχιστον το 50% οφείλει να είναι φοιτητές από την ίδια σχολή ή το ίδιο Πανεπιστήμιο με το όνομα του οποίου θα αγωνίζονται ενώ επιτρέπεται και ένα μικρό (συμπληρωματικό) ποσοστό της ομάδας να μην είναι φοιτητές.

Οι οικονομικές απαιτήσεις κυμαίνονται σε φοιτητικά πλαίσια, καθώς οι παίχτες πληρώνουν αρχικά την εγγραφή τους με την οποία παίρνουν εμφάνιση από τη χορηγό εταιρία HUMMEL και τη συμμετοχή για ολόκληρη την 1η φάση, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι με την εμφάνιση αυτή θα μπορούν οι ομάδες να αγωνίζονται και τα επόμενα χρόνια που θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα περιορίζοντας την παραπάνω εγγραφή σε ένα συμβολικό ποσό.
Ο χρόνος μετρά πλέον αντίστροφα...

Πέρα από το no1 στις καρδιές και …τις πωλήσεις σοκολατούχο γάλα N’JOY της ΦΑΓΕ που είναι ο χορηγός ονομασίας του θεσμού, αλλά και της Hummel που όπως αναφέρθηκε ανωτέρω ντύνει τις ομάδες, σημαντικός είναι ο ρόλος του RED BULL που «δίνει φτερά» στους φοιτητές-αθλητές και τους ξεδιψά στους αγώνες (το επίσημο energy drink) αλλά και το www.clickagift.gr.

To www.clickagift.gr στέλνει την πρωταθλήτρια ομάδα για 3 ημέρες στα Τζουμέρκα με καλυμμένη τη διαμονή και δώρο εκεί rafting στον Άραχθο ποταμό και ιππασία στα τριγύρω βουνά! Η ClickaGift είναι μια εταιρεία παροχής δώρων εμπειρίας που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα μέσω της διαδικτυακής της σελίδας www.clickagift.gr. Ο κύριος στόχος της είναι η παροχή άυλων δώρων εμπειρίας ως μια νέα ιδέα για δώρα για τις οποίες θα μιλάτε για χρόνια!

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ! Το φιλανθρωπικό κίνημα στο facebook συνεχίζεται!
Είναι απλό και δε μας κοστίζει τίποτα! Όσοι έχουμε facebook, μπαίνουμε εδώ: http://www.facebook.com/unileague.gr και κάνουμε LIKE στο group του N’JOY Unileague. Με κάθε μας LIKE η διοργάνωση χαρίζει 0,10€ στο Χαμόγελο του Παιδιού...

Επίσης, ας το κάνουμε όλοι SHARE στο WALL μας με ένα αντίστοιχο μήνυμα με σκοπό όλοι οι φίλοι μας να ενισχύσουν την ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x