Γ' Εθνική

Τα είχε όλα!

Τα πάντα είχε η σημερινή αγωνιστική στη Football League 2! Ματσάρα στην Κοζάνη με την Καλλονή να νικάει 4-3, αφού είχε προηγηθεί και ισοφαριστεί τρεις φορές και να αναβαίνει στη δεύτερη θέση του βορείου ομίλου, εκμεταλλευόμενη την εντός έδρας ήττα-σοκ του Φωκικού, 3-1 από τον Αετό Σκύδρας. Απόλλων Σμύρνης-Κόρινθος 1-1 σε ματς, το οποίο ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας καταγγέλει εναντίον του.

Τα πάντα είχε η σημερινή αγωνιστική στη Football League 2! Ματσάρα στην Κοζάνη με την Καλλονή να νικάει 4-3, αφού είχε προηγηθεί και ισοφαριστεί τρεις φορές και να αναβαίνει στη δεύτερη θέση του βορείου ομίλου, εκμεταλλευόμενη την εντός έδρας ήττα-σοκ του Φωκικού, 3-1 από τον Αετό Σκύδρας. Απόλλων Σμύρνης-Κόρινθος 1-1 σε ματς, το οποίο ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας καταγγέλει επίθεση εναντίον του αλλά και του προπονητή, Ηλία Φυντάνη.

Κερδισμένη της ημέρας στον 1ο όμιλο χωρίς καν να αγωνιστεί η Παναχαϊκή, αφού βάσει προγράμματος θα αντιμετώπιζε την αποβληθείσα από το πρωτάθλημα Αγία Παρασκευή κι επομένως πήρε το ματς 3-0 άνευ αγώνος. Έτσι οι Πατρινοί παραμένουν στην κορυφή με 52 βαθμούς, δύο παραπάνω από τον Ηρακλη Ψαχνών, ενώ στο κόλπο της ανόδου βρίσκονται ακόμη Πλατανιάς (2-0 στη Σαλαμίνα τον Αίαντα) και Ρόδος (1-0 τον ΠΑΟ Ρουφ) με 49 βαθμούς.

Στο δεύτερο όμιλο, η Αναγέννηση Επανομής που επικράτησε 1-0 του Αετού Σκύδρας, έχει «αέρα» τεσσάρων βαθμών από την Καλλονή, η οποία σε ματς-θρίλερ επικράτησε 4-3 στην Κοζάνη. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αντιδράσουν και τις τρεις φορές που βρέθηκαν πίσω στο σκορ, την τελευταία μάλιστα, στο 88’ με πέναλτι του Μαρκόπουλου. Στις καθυστερήσεις όμως ο Βλαστέλλης έδωσε τη μεγάλη νίκη στους φιλοξενούμενους.

Το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου

Τετάρτη 30/03 (16.00)

Απόλλων Σμύρνης-Κόρινθος 1-1

Ρόδος-ΠΑΟ Ρουφ 1-0

Πανηλειακός-Βύζας Μεγάρων 1-3

Παναιγιάλειος-Ασπρόπυργος 0-0

Ολυμπιακός Χερσονήσου-Ηρακλής Ψαχνών 0-2

Αίας Σαλαμίνας-Πλατανιάς Χανίων 0-2

Οι αγώνες ΑΟ Χανιά–Κεραυνός Κερατέας και Αγία Παρασκευή–Παναχαϊκή δεν θα διεξαχθούν μετά την αποβολή του ΤΑΠ Κεραυνός Κερατέας και της ΠΑΕ Αγία Παρασκευή, από το Πρωτάθλημα.

Δείτε εδώ τη βαθμολογία του 1ου ομίλου

2ος όμιλος


Το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου

Τετάρτη 30/03 (16.00)

Αναγέννηση Επανομής-Αετός Σκύδρας 1-0

Φωκικός-Δόξα Κρανούλας 1-3

Κοζάνη-Καλλονή 3-4

Νίκη Βόλου-Ζάκυνθος 3-1

Αναγέννηση Γιαννιτσών-Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας 1-0

Τύρναβος-Εθνικός Φιλιππιάδας 1-0

Οδυσσέας Αναγέννησης Σερρών-Μακεδονικός 1-0

ΑΕ Πόντιων Κατερίνης-Εορδαϊκός 2-0

Ρεπό: Ναυπακτιακός Αστέρας

Δείτε εδώ τη βαθμολογία του 2ου ομίλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x