Επικαιρότητα

Όργιο στην ταράτσα του Πανεπιστημίου(vid)

Πολλοί είναι αυτοί που κυνηγούν τα ωραία και ψηλά σημεία μιας πόλης για να αράξουν και να δουν την θέα. Κι όπως οι επιστήμονες διατείνονται, αυτό αποτελεί κάτι αγχολυτικό. Ένα ζευγάρι από το Λος Άντζελες ανέβηκε στο δεύτερο ψηλότερο κτίριο του πανεπιστημίου Waite Phillips Hall, όχι για να δει τη θέα, αλλά για να γίνει αυτή, αφού οι περαστικοί έβλεπαν τους νέους να κάνουν αυτό που συνηθίζουν να κάνουν στο δωμάτιο τους…

Πολλοί είναι αυτοί που κυνηγούν τα ωραία και ψηλά σημεία μιας πόλης για να αράξουν και να δουν την θέα. Κι όπως οι επιστήμονες διατείνονται, αυτό αποτελεί κάτι αγχολυτικό.

Ένα ζευγάρι από το Λος Άντζελες ανέβηκε στο δεύτερο ψηλότερο κτίριο του πανεπιστημίου Waite Phillips Hall, όχι για να δει τη θέα, αλλά για να γίνει αυτή, αφού οι περαστικοί έβλεπαν τους νέους να κάνουν αυτό που συνηθίζουν να κάνουν στο δωμάτιο τους…

Ο 12ος όροφος του πανεπιστημίου Waite Phillips Hall γνώρισε …επικές στιγμές αφού θύμιζε δωμάτιο από στούντιο για πορνό. Το ζευγάρι δεν έκατσε σε μια γωνίτσα κρυφά-κρυφά, αλλά δοκίμασε πληθώρα στάσεων, σε όλες τις γωνίες της ταράτσας! Μάλιστα, οι περαστικοί είχαν το ρόλο του σκηνοθέτη αφού ζητούσαν περίεργες στάσεις και το ζευγάρι υπάκουε σχεδόν… δουλικά τις επιθυμίες!
Οι περαστικοί ζητωκραύγαζαν ενώ οι κάμερες από κινητά, ipod και κάθε λογής «γκάτζετ» ήταν στραμμένα στη … ροζ ταράτσα! Οι φωτογραφίες αλλά και ο ντόρος , έφεραν στο σημείο κάμερες και κανάλια, ενώ και η διοίκηση του πανεπιστημίου το πήρε χαμπάρι και ψάχνει τους δράστες, αφού αυτό αποτελεί πλήγμα στη σοβαρότητά του.
Δείτε στο βίντεο πως σχολίασαν οι Αμερικάνοι το περιστατικό



Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x