Stoiximan Super League

Θέλει Βραζιλία ο Μάτος

Συνάντηση με τον μάνατζερ του Μαρσέλο Μάτος είχε το απόγευμα ο Δημήτρης Γόντικας. Ο Βραζιλιάνος -δια του εκπροσώπου του- επανέλαβε την επιθυμία του να παραμείνει στην Μποταφόγκο στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός, όμως ο παίκτης είναι στα πλάνα του Φερέιρα και ο Παναθηναϊκός δεν είναι διατεθειμένος να τον παραχωρήσει χωρίς ανταλλάγματα.

Συνάντηση με τον μάνατζερ του Μαρσέλο Μάτος είχε το απόγευμα ο Δημήτρης Γόντικας. Ο Βραζιλιάνος -δια του εκπροσώπου του- επανέλαβε την επιθυμία του να παραμείνει στην Μποταφόγκο στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός, όμως ο παίκτης είναι στα πλάνα του Φερέιρα και ο Παναθηναϊκός δεν είναι διατεθειμένος να τον παραχωρήσει χωρίς ανταλλάγματα. Μήπως πέθανε η πράσινη ελπίδα;

Ο Μάτος και στο παρελθόν έχει αναφερθεί με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα στην οποία αγωνίζεται, ενώ –όπως και να το δει κανείς- είναι δύσκολο να σβήσει από το μυαλό του όσα τράβηξε την τελευταία περίοδο της παρουσίας του στην Παιανία από τον Χενκ Τεν Κάτε.

Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή συζήτησε με τον Δημήτρη Γόντικα το ενδεχόμενο παραμονής του πελάτη του στην Μποταφόγκο και ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του παρουσίασε τη θέση των «πρασίνων».

Ο παίκτης είναι στα πλάνα του Ζεσουάλντο Φερέιρα, ο οποίος τον ήθελε άλλωστε και στην Πόρτο, πριν καταλήξει στον Παναθηναϊκό. Σε περίπτωση όμως, που ο Βραζιλιάνος δεν πειστεί να επιστρέψει στην ομάδα, στο «τριφύλλι» δεν είναι διατεθειμένοι να τον αφήσουν αντί «πινακίου φακής». Ο παίκτης υπολογίζεται από τον Ζεσουάλντο Φερέιρα, ενώ η οικονομική κατάσταση των Βραζιλιάνων δεν τους επιτρέπει να καλύψουν τις απαιτήσεις των «πρασίνων».

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν απλά να έχουν νέα επαφή στην οποία δεν αποκλείεται ο Παναθηναϊκός να κάνει… ρελάνς προτείνοντας στον Μάτος επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου, σε μια προσπάθεια να τον πείσει ότι οι παλιές κακές μέρες για αυτόν στην Παιανία έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Επιμέλεια: Νικόλας Ακτύπης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x