Stoiximan Super League

Δεν καταλαβαίνει από… θλάσεις!

Αν και οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για απουσία, τουλάχιστον, 20 ημερών, ο Μάρκους Γιόνσον αποδείχτηκε… σκυλί! Ο Σουηδός αμυντικός του Πανιωνίου, που είχε υποστεί θλάση στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή (20/3), πήρε μέρος στην προπόνηση της ομάδας την Πέμπτη (31/3) χωρίς να αισθανθεί την παραμικρή ενόχληση και τέθηκε στη διάθεση του Τάκη Λεμονή για την κρίσιμη αναμέτρηση με την Κέρκυρα.

Αν και οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για απουσία, τουλάχιστον, 20 ημερών, ο Μάρκους Γιόνσον αποδείχτηκε… σκυλί!

Ο Σουηδός αμυντικός του Πανιωνίου, που είχε υποστεί θλάση στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή (20/3), πήρε μέρος στην προπόνηση της ομάδας την Πέμπτη (31/3) χωρίς να αισθανθεί την παραμικρή ενόχληση και τέθηκε στη διάθεση του Τάκη Λεμονή για την κρίσιμη αναμέτρηση με την Κέρκυρα.

Εξάλλου, στην Ελλάδα και στις προπονήσεις επέστρεψε και Μπερνάρ Κουμορτζί, ο οποίος ήταν στην Αγγλία, με την εθνική ομάδα της Γκάνας, για το φιλικό με τα «λιοντάρια».

Ο μοναδικός παίκτης που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ήταν ο Γιάννης Κοντοές, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πόδι του, μετά από χτύπημα που δέχτηκε στην προπόνηση της Τετάρτης. Ούτως ή άλλως, όμως, δεν υπολογίζεται από τον Λεμονή για το παιχνίδι της Κέρκυρας, καθώς είναι τιμωρημένος και θα εκτίσει την πρώτη εκ των δύο αγωνιστικών της ποινής του.

Τέλος, ο Νταβόρ Κούκετς συνέχισε το πρόγραμμα της θεραπείας του, ενώ ο Κολοβός αναμένεται να επιστρέψει αύριο στις προπονήσεις, καθώς έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Νέων.

Οι «κυανέρυθροι» προπονήθηκαν στο «Απήλιον», με το βάρος από την πλευρά της τεχνικής ηγεσίας να πέφτει στις ασκήσεις τακτικής και στις στημένες φάσεις, ενώ έγινε και δίτερμα.

Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x