Stoiximan Super League

Εκτός «τελικού» ο Μαζνόφ!

Δεν συνεχίστηκε με καλά νέα η προετοιμασία της Κέρκυρας, για τον αγώνα με τον Πανιώνιο, αφού στην προπόνηση της Πέμπτης, ο Γκόραν Μαζνόφ, τραυματίστηκε και θα απουσιάσει από την αποστολή του κυριακάτικου παιχνιδιού. Μεγάλη ζήτηση παρουσιάζουν τα εισιτήρια και το ΕΑΚ αναμένεται να είναι κατάμεστο.

Δεν συνεχίστηκε με καλά νέα η προετοιμασία της Κέρκυρας, για τον αγώνα με τον Πανιώνιο, αφού στην προπόνηση της Πέμπτης, ο Γκόραν Μαζνόφ, τραυματίστηκε και θα απουσιάσει από την αποστολή του κυριακάτικου παιχνιδιού.

Μεγάλη ζήτηση παρουσιάζουν τα εισιτήρια και το ΕΑΚ αναμένεται να είναι κατάμεστο.

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γκόραν Μάζνοφ για την προσεχή αναμέτρηση. Ο 29χρονος έχει υποστεί βαρύ διάστρεμμα στον αστράγαλο του δεξιού ποδιού και θα απουσίασει για περίπου δέκα ημέρες από τις προπονήσεις, ενώ εκφράζονται φόβοι πως θα απουσιάσει και από την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη.

Οι φίλαθλοι της ομάδας θα στηρίξουν την προσπάθεια των «Φαιάκων», για την κατάκτηση των τριών βαθμών που θα φέρουν την Κέρκυρα πιο κοντά στο στόχο της παραμονής. Τα εισιτήρια κυκλοφόρησαν την Πέμπτη και η ζήτηση είναι μεγάλη γεγονός που κάνει τους ανθρώπους της ομάδας να αισιοδοξούν ότι την Κυριακή το γήπεδο θα είναι κατάμεστο.

Αλέξανδρος Πιπεριάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x