Ελλάδα

«Όλοι μάς είχαν ξεγραμμένους»

«Το έκτο ευρωπαϊκό μπορεί να είναι κοντά, μπορεί και μακριά», ξεκαθάρισε ο Στράτος Περπέρογλου μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Μία μέρα μετά τον θρίαμβο επί της Μπαρτσελόνα και την πρόκριση στο Final Four, ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού αρνήθηκε τον τίτλο του φαβορί, τονίζοντας: «Ως τώρα όλοι μάς είχαν ξεγραμμένους… αν το θεωρήσουμε εύκολο, θα αποτύχουμε».

«Το έκτο ευρωπαϊκό μπορεί να είναι κοντά, μπορεί και μακριά», ξεκαθάρισε ο Στράτος Περπέρογλου μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Μία μέρα μετά τον θρίαμβο επί της Μπαρτσελόνα και την πρόκριση στο Final Four της Βαρκελώνης, ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού αρνήθηκε τον τίτλο του φαβορί, τονίζοντας: «Ως τώρα όλοι μάς είχαν ξεγραμμένους… αν το θεωρήσουμε εύκολο, θα αποτύχουμε».

Αναλυτικά όσα είπε ο Στράτος Περπέρογλου:

Για τον τραυματισμό του Ντρου Νικολάς: «Μεγάλη απώλεια για εμάς ήταν ο τραυματισμός του Ντρου. Είναι ένα γρανάζι αυτής της μηχανής, αλλά είμαστε μία πλήρης ομάδα. Ποτέ δεν ξέρεις ποιος θα είναι σε καλή μέρα και από ποιον να το περιμένεις».

Για το αν πίστευαν στην πρόκριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα: «Όταν είχαμε χάσει από την Λιέτουβος Ρίτας όλοι μας είχανε ξεγραμμένους και μας αντιμετώπιζαν με επιφυλακτικότητα. Ξέραμε ότι μπορούμε να το παλέψουμε κόντρα στην Μπαρτσελόνα, καθώς διαλέξαμε το δύσκολο δρόμο μετά τις άσχημες ήττες στους ομίλους. Τελικά πήραμε τη μεγάλη πρόκριση, που ήρθε με μεγάλη προσπάθεια».

Για τον αν η Μπαρτσελόνα τους έδωσε έξτρα κίνητρο: «Το κίνητρο δεν σταματά ποτέ για εμάς, γιατί κάθε χρονιά πρέπει να αποδεικνύεις ότι είσαι μεγάλη ομάδα και όχι κανένας τυχαίος. Δεν το πίστευε κανείς ότι μπορούσαμε να αποκλείσουμε την Μπαρτσελόνα, τους διαψεύσαμε όμως».

Για το αν ο Παναθηναϊκός πάει με τον τίτλο του φαβορί στο Final 4: «Δεν πιστεύω πως είμαστε το φαβορί στο Final-4. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τη Σιένα, η οποία είδαμε ότι απέκλεισε τον Ολυμπιακό. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Αν το θεωρήσουμε έτσι θα αποτύχουμε. Έχουμε ένα μήνα και για να προετοιμαστούμε κατάλληλα και αυτό θα κάνουμε».

Για το πως έχει δει τη Σιένα: «Είχα παρακολουθήσει τη Σιένα και πριν από τον Ολυμπιακό. Πρόκειται για μία ομάδα που παίζει σκληρά στην άμυνα, ενώ θα έχει επιστρέψει και ο ΜακΚάλεμπ. Με τίποτα δεν είναι τυχαία στο Final 4, καθώς διαθέτει καλούς παίκτες και έναν καλό προπονητής».

Για τον κόσμο: «Αυτό που έγινε με τον κόσμο στα παιχνίδια ήταν απίστευτο, δεν το είχαμε ξαναζήσει. Μας υποστήριζαν συνεχώς, χωρίς να πέφτει τίποτα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ μας έδιναν τεράστια ώθηση στα σημεία που κολλούσαμε».

Για το αν ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να κατακτήσει το έκτο του ευρωπαϊκό Κύπελλο: «Το έκτο μπορεί να είναι κοντά, μπορεί να είναι μακριά. Έχουμε δύο ματς ακόμα, αλλά και τις πιθανότητες να το κατακτήσουμε. Όμως αυτό που μένει είναι να το αποδείξουμε και στο γήπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x