Stoiximan Super League

Ατομικό για δύο

Δύο προβλήματα προέκυψαν στην προπόνηση της Παρασκευής για την ομάδας της , με τους Κατόνγκο και Στιούαρτ να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα. Η παρουσία τους στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου κρίνεται αμφίβολη.

Δύο προβλήματα προέκυψαν στην προπόνηση της Παρασκευής για την ομάδας της SKODA Ξάνθης, με τους Κατόνγκο και Στιούαρτ να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα. Η παρουσία τους στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου κρίνεται αμφίβολη.

Ούτε την Παρασκευή κατάφεραν να ακολουθούσουν το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης οι Κατόνγκο και Στιούαρτ, με αποτέλεσμα η συμμετοχή τους στην αποστολή για τον κυριακάτικο αγώνα να μοιάζει πολύ δύσκολη. Παράλληλα και ο Πόι συνέχισε να προπονείται ατομικά, ο οποίος είναι τιμωρημένος και θα εκτίσει την ποινή του στην αναμέτρηση του «Πανθεσσαλικού». Παρών ήταν και ο Αντεφέμι, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική Νιγηρίας και επέστρεψε στην Ξάνθη.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος θέλει να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο τη θητεία του στον πάγκο της SKODA Ξάνθης και την Παρασκευή έριξε βάρος στις στημένες φάσεις και στην τακτική, την οποία θέλει να ακολουθήσει η ομάδα ώστε να φτάσει στη νίκη με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου.

Αλέξανδρος Πιπεριάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x