Γερμανία

Τραυματισμός διαιτητή και διακοπή στο Ζανκτ Πάουλι-Σάλκε! (video)

Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες… Ο αγώνας της Ζανκτ Πάουλι με τη Σάλκε, για την 28η αγωνιστική της Bundesliga, διεκόπη οριστικά στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο βοηθός διαιτητή δέχτηκε ένα αντικείμενο (πλαστικό ποτήρι γεμάτο μπίρα) από την εξέδρα των γηπεδούχων. Συνελήφθη ο δράστης. Όλα αυτά κι ενώ οι φιλοξενούμενοι προηγούνταν 2-0 και οι γηπεδούχοι αγωνίζονταν με δέκα παίκτες. Δείτε τη φάση του τραυματισμού του βοηθού και τα γκολ του αγώνα.

Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες. Ο αγώνας της Ζανκτ Πάουλι με τη Σάλκε για την 28η αγωνιστική της Bundesliga διεκόπη οριστικά στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο βοηθός διαιτητή Τόρστεν Σίφνερ δέχτηκε ένα αντικείμενο (πλαστικό ποτήρι γεμάτο μπίρα) από την εξέδρα των γηπεδούχων και τραυματίστηκε μάλλον ελαφρά στο λαιμό. Ο διαιτητής του αγώνα Ντενίζ Αϊτεκίν αποφάσισε την άμεση διακοπή του ματς, ενώ ο δράστης συνελήφθη από την αστυνομία.

Όλα αυτά κι ενώ οι φιλοξενούμενοι προηγούνταν με 2-0 και οι γηπεδούχοι αγωνίζονταν με δέκα παίκτες. Οι «βασιλικοί μπλε» αναμένεται να πάρουν το ματς στα χαρτιά και ο σύλλογος του Αμβούργου αντιμετωπίζει κίνδυνο βαριάς τιμωρίας.

Δείτε τη φάση του τραυματισμού του βοηθού διαιτητή:



Στο αγωνιστικό κομμάτι, ιδανικό ήταν το ντεμπούτο του Ραλφ Ράνγκνικ στον πάγκο της Σάλκε, καθώς με τη νίκη στο... ανολοκλήρωτο αυτό ματς έφτασε σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη και πήρε ψυχολογική ώθηση εν όψει της αναμέτρησης της Τρίτης με την Ίντερ στο «Μεάτσα» για τα προημιτελικά του Champions League.

Ο Ραούλ στο 26’ με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Φαρφάν έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους με το δωδέκατο γκολ του στην Bundesliga, ενώ με ίδιο δημιουργό, αλλά εκτελεστή τον Ντράξλερ στο 66’ έγινε το 2-0. Κάθε ελπίδα των γηπεδούχων για επιστροφή στο ματς χάθηκε όταν στο 68’ ο Κάλα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ στο 78’ δέχτηκε απευθείας κόκκινη κάρτα ο Μπάρτελς, αμφότεροι για μαρκαρίσματα πάνω στον Φαρφάν.

Με την επικύρωση της νίκης της Σάλκε, που είχε τον Κυριάκο Παπαδόπουλο στο βασικό σχήμα αλλά τους Βασίλη Πλιάτσικα και Άγγελο Χαριστέα εκτός αποστολής, ανεβαίνει στη δέκατη θέση με 36 βαθμούς, ενώ η Ζανκτ Πάουλι παραμένει 16η με 28.

Δείτε τα γκολ του αγώνα:



Αναλυτικά η 28η αγωνιστική:

Παρασκευή 1/4

Ζανκτ Πάουλι-Σάλκε 0-2 (διεκόπη στο 87')
(26’ Ραούλ, 66’ Ντράξλερ)

Σάββατο 2/4 (16:30)

Μπάγερν Μονάχου-Γκλάντμπαχ
Ντόρτμουντ-Ανόβερο
Βέρντερ Βρέμης-Στουτγκάρδη
Μάιντς-Φράιμπουργκ
Καϊζερσλάουτερν-Λεβερκούζεν
Χόφενχαϊμ-Αμβούργο 19:30

Κυριακή 3/4

Κολωνία-Νυρεμβέργη 16:30
Βόλφσμπουργκ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 18:30

Η επόμενη αγωνιστική:

Παρασκευή 8/4

Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Βέρντερ Βρέμης 21:30

Σάββατο 9/4 (16:30)

Ανόβερο-Μάιντς
Νυρεμβέργη-Μπάγερν Μονάχου
Σάλκε-Βόλφσμπουργκ
Αμβούργο-Ντόρτμουντ
Φράιμπουργκ-Χόφενχαϊμ
Στουτγκάρδη-Καϊζερσλάουτερν 19:30

Κυριακή 10/4

Γκλάντμπαχ-Κολωνία
Λεβερκούζεν-Ζανκτ Πάουλι

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x