Stoiximan Super League

Μέσα ο Κυριακίδης!

Κόντρα στα προγνωστικά, ο Ηλίας Κυριακίδης ξεπέρασε τον τραυματισμό του και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Εργοτέλη για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ηρακλή στο Παγκρήτιο για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ. Οι Κρητικοί θέλουν τη νίκη για να απομακρύνουν και την τελευταία πιθανότητα υποβιβασμού, αλλά και να απομακρύνουν τις κακόβουλες φήμες πως δεν θα… πιεστούν ιδιαίτερα απέναντι στους «κυανόλευκους».

Κόντρα στα προγνωστικά, ο Ηλίας Κυριακίδης ξεπέρασε τον τραυματισμό του και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Εργοτέλη για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ηρακλή στο Παγκρήτιο για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ.

Οι Κρητικοί θέλουν τη νίκη για να απομακρύνουν και την τελευταία πιθανότητα υποβιβασμού, αλλά και να απομακρύνουν τις κακόβουλες φήμες πως δεν θα… πιεστούν ιδιαίτερα απέναντι στους «κυανόλευκους». Ο Νίκος Καραγεωργίου δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Ορφανό και Φραγκουλάκη, καθώς και τον τιμωρημένο Αλεξόπουλο, ενώ εκτός 19αδας έμειναν και οι Κανδηλάκης και Καβουσάκης.

Αναλυτικά οι παίκτες που επελέγησαν για την αποστολή είναι οι: Δασκαλάκης, Αθανασίου, Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ, Γιαλούσης, Σαρρής, Μπέτο, Λεάλ, Κυριακίδης, Βίσιο, Τζούνιορ, Ολίσε, Χρυσοφάκης, Ρουμπάκης, Βερπακόφσκις, Καρέλης, Ρομάνο, Χαντί και Μπούντιμιρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x