Βόλεϊ

Φράγκος: «Το ματς το κέρδισε ο προπονητής»

Το κοουτσάρισμα του Γιάννη Καλμαζίδη ήταν αυτό που άλλαξε την εικόνα του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τελικά έδωσε στους «ερυθρόλευκους» τη νίκη, όπως δήλωσε οπ Ανδρέας Φράγκος

Το κοουτσάρισμα του Γιάννη Καλμαζίδη ήταν αυτό που άλλαξε την εικόνα του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τελικά έδωσε στους «ερυθρόλευκους» τη νίκη, όπως δήλωσε οπ Ανδρέας Φράγκος.

«Ουσιαστικά το παιχνίδι σήμερα το κέρδισε ο προπονητής μας με τις αλλαγές που έκανε, αλλάζοντας τη ψυχολογία και τα δεδομένα της αναμέτρησης. Ο προπονητής μας σήμερα είχε μεγάλα αρχ…», τόνισε με εμφανή τα σημάδια του… ενθουσιασμού από τη νίκη ο ακραίος των «ερυθρολεύκων». Όσο για τα ματς με τον Παναθηναϊκό που ακολουθούν πρόσθεσε: «Πρέπει να γίνει ένα μάθημα σε εμάς αυτό το παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός στην αρχή μας διέλυσε ενώ εμείς παίξαμε άσχημα στην υποδοχή. Το καλό είναι ότι βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα στο τρίτο σετ ώστε να το πάρουμε. Αυτό μας έδωσε νέα πνοή για να γυρίσουμε το ματς. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που μας στήριξε».

Aπό την δική του πλευρά, ο τεχνικός των Πειραιωτών, Γιάννης Καλμαζίδης, σχολίασε: «Ξεκινήσαμε άσχημα και θεώρησα ότι πρέπει να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό. Δείξαμε σημάδια ανάκαμψης και ήθελα να δω ένα νέο σχήμα. Έχουμε παίκτες που μπορούν να παίξουν σε διάφορες θέσεις καθώς έχουν τεράστια προσόντα. Το πλεονέκτημα δεν έχει καμία σημαία. Έχει αποδειχτεί στο παρελθόν ότι εύκολα μπορεί να σπάσει η έδρα. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί.Είναι κάτι καταπληκτικό να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας. Μας έδωσε τεράστια ώθηση για την ολική ανατροπή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x