Stoiximan Super League

Live: Ολυμπιακός-Καβάλα 3-1 (Τελικό)

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προσπάθεια του πρωταθλητή Ολυμπιακού να διατηρήσει… φρούριο το «Καραϊσκάκη», απέναντι στην Καβάλα. Μπροστά 3-1 στο σκορ οι "ερυθρόλευκοι", που προηγήθηκαν με τον Φουστέρ (58') και απάντησαν με δύο γκολ (65' Τζεμπούρ, 67' Μιραλάς) στην ισοφάριση του Νικουλάε (63')! Παρακολουθήστε live την εξέλιξη του αγώνα από το www.sport-fm.gr.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προσπάθεια του πρωταθλητή Ολυμπιακού να διατηρήσει… φρούριο το «Καραϊσκάκη», απέναντι στην Καβάλα.

Μπροστά 3-1 στο σκορ οι "ερυθρόλευκοι", που προηγήθηκαν με τον Φουστέρ (58') και απάντησαν με δύο γκολ (65' Τζεμπούρ, 67' Μιραλάς) στην ισοφάριση του Νικουλάε (63')!

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη του αγώνα από το www.sport-fm.gr.



90'+3': Λήξη του αγώνα

90'+2': Μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή της Καβάλας, ο Μιραλάς πιάνει την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

89': Ο Μπράβο βρίσκεται σε θέση βολής μέσα στην περιοχή και αριστερά, πλασάρει τεχνικά, αλλά ο Γκαλίνοβιτς αποκρούει με τα πόδια.

82' - Αλλαγή για τον Ολυμπιακό: Ο Ραούλ Μπράβο αντικαθιστά τον Ριέρα.

81' - Αλλαγή για την Καβάλα Ο Ογκμπέτσε στη θέση του Νικουλάε.

79': Σε ωραία αντεπίθεση της Καβάλας, ο Ονουάτσι πιάνει ωραίο διαγώνιο σουτ από το ύψος της περιοχής, αλλά ο Μέγερι πέφτει και μπλοκάρει στη δεξιά του γωνία.

76' - Αλλαγή για την Καβάλα: Εκτός αγώνα περνάει ο Πφερτζέλ και σε αυτόν μπαίνει ο Περεϊρίνια.

76' - Αλλαγή για τον Ολυμπιακό: Στη θέση του Φουστέρ μπαίνει ο Φετφατζίδης.

68' - Αλλαγή για την Καβάλα: Ο Βουτσίτσεβιτς αντικαθιστά τον Ρίος.

68' - Αλλαγή για τον Ολυμπιακό: Στη θέση του Τζεμπούρ περνάει ο Ζαϊρί.

67' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!: Απίστευτο ντεμαράζ από την ομάδα του Βαλβέρδε! Ο Φουστέρ βγάζει υπέροχη κάθετη μπαλιά για τον Μιραλάς, εκείνος "τσιμπάει" την μπάλα από τον εξερχόμενο Γκαλίνοβιτς και πλασάρει με ευκολία στην κενή εστία!

65' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!: Άμεση απάντηση από τους "ερυθρόλευκους"! Μετά από εξαιρετική σέντρα του Μανιάτη από δεξιά, ο Τζεμπούρ πετάγεται "σφήνα" στην καρδιά της άμυνας και με ωραία κεφαλιά, στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Γκαλίνοβιτς!

63' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ!: Σε εκτέλεση κόρνερ του Ρίος από δεξιά, ο Νικουλάε νικά τους πάντες στον αέρα και με δυνατή κεφαλιά, ισοφαρίζει!

58' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! Μετά από εξαιρετική μπαλιά του Μιραλάς από αριστερά, ο Χολέμπας παίρνει την μπάλα και -γυρίζοντας στη μικρή περιοχή- δίνει την ευκαιρία στον Φουστέρ να πλασάρει στην κενή εστία!

54' Διατηρεί τον έλεγχο του αγώνα ο Ολυμπιακός -χωρίς, ωστόσο, να έχει φτιάξει ευκαιρίες μετά την ανάπαυλα.

46': Έναρξη του β' μέρους

45'+1': Λήξη του ημιχρόνου

43': Πρώτη καλή φάση για την Καβάλα. Ο Αμπντούν μπήκε ωραία από αριστερά στην περιοχή, έπιασε το φαλτσαριστό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε έξω από το αριστερό δοκάρι του Μέγερι.

38': Διαμαρτυρίες (μάλλον δικαιολογημένες) της Καβάλας για πέναλτι, όταν ο Ντικρόκ σέντραρε από δεξιά και η μπάλα σταμάτησε στο απλωμένο χέρι του Μοϊσές!

35': Ο Χολέμπας κάνει ωραία ατομική ενέργεια και σουτάρει με φάλτσο από πλάγια θέση και αριστερά, αλλά η μπάλα φεύγει άουτ από το απέναντι δοκάρι.

25': Νέα ευκαιρία του Μιραλάς! Μετά από μπαλιά του Μανιάτη από δεξιά, ο Βέλγος κοντρόλαρε και σούταρε συρτά, αλλά ο Γκαλίνοβιτς απομάκρυνε ενστικτωδώς με τα πόδια!

24': Μεγάλη ευκαιρία για τους "ερυθρόλευκους"! Η υπέροχη μπαλιά του Φουστέρ βγάζει σε πλεονεκτική θέση τον Μιραλάς -μέσα στην περιοχή και αριστερά- αλλά το βολέ που πιάνει ο Βέλγος στην κίνηση περνάει λίγο έξω από το απέναντι δοκάρι!

21': Πρώτη καλή φάση για τον Ολυμπιακό. Ο Μιραλάς πιάνει ωραίο διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα φεύγει έξω από το αριστερό δοκάρι!

18': Μετά από μπαλιά του Μιραλάς, ο Τζεμπούρ προσπαθεί να πασάρει με το κεφάλι στον Φουστέρ, αλλά ο Ισπανός -για λίγο- δεν προλαβαίνει να κοντρολάρει και να γίνει επικίνδυνος για τον Γκαλίνοβιτς.

10': Ο Μιραλάς ταλαιπωρεί, με απανωτές ντρίμπλες από αριστερά τον Ρίος, εκείνος τον μαρκάρει και (παρά τις διαμαρτυρίες για πέναλτι) απομακρύνει... νόμιμα την μπάλα σε κόρνερ.

6': Ο Θεοδωρέλλης φαίνεται να ανατρέπει τον Μιραλάς ελάχιστα έξω από τη γραμμή της περιοχής, αλλά ο διαιτητής δεν καταλογίζει το φάουλ.

3': Μετά από κάθετη μπαλιά του Φουστέρ, ο Τζεμπούρ φεύγει μόνος του "στην πλάτη" της άμυνας, αλλά ανακόπτεται (σε οριακή θέση) με οφσάιντ από το βοηθό.

1': Έναρξη του αγώνα



Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Μέγκιερι, Μανιάτης, Μοδέστο, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Ουρτάδο, Ντουντού, Μιραλάς, Ριέρα (82' Μπράβο), Φουστέρ (76' Φετφατζίδης), Τζεμπούρ (68' Ζαϊρί)

Στον πάγκο: Πάρντο, Ρόμενταλ, Γ. Παπαδόπουλος, Ποτουρίδης.

Καβάλα (Γιάννης Μαντζουράκης): Γκαλίνοβιτς, Τόμασιτς, Πφερτζέλ (76' Περεϊρίνια), Ρίος (68' Βουτσίτσεβιτς), Ντικρόκ, Νικουλάε (81' Ογκμπέτσε), Χργκόβιτς, Ντιέ, Ονουάτσι, Θεοδωρέλλης, Αμπντούν

Στον πάγκο: Βαγιέχο, Σιόντης, Αυλωνίτης, Πετκάκης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σωτηρόπουλος (Δωδ/νήσου)
ΒΟΗΘΟΙ: Γκάγκας (Λάρισας), Αργυρός (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: «Καραϊσκάκη»



• Μέχρι στιγμής, η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε μετράει 13 νίκες σε ισάριθμους αγώνες στο «Γ. Καραϊσκάκης»(!), έχοντας σημειώσει στο «σπίτι» της τα 37 από τα, συνολικά, 55 γκολ της, ενώ έχει δεχθεί τα 5 από τα 14!

• Στα τελευταία 15 παιχνίδια ο Ολυμπιακός έχει 13 νίκες και μία ισοπαλία (με τον Πανιώνιο), ενώ η μοναδική ομάδα που τον έχει νικήσει είναι ο ΠΑΟΚ, στην Τούμπα.

• Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Τοροσίδη, Ιμπαγάσα και Αβραάμ Παπαδόπουλου, του Πάντελιτς, που είναι ανέτοιμος, ενώ επέλεξε να αφήσει εκτός αποστολής τον Αντώνη Νικοπολίδη, θέλοντας να δώσει την ευκαιρία στον Μπάλαζ Μέγερι να κάνει το ντεμπούτο του νε την ερυθρόλευκη φανέλα…

• Ο 47χρονος τεχνικός, λοιπόν, βάσει των παραπάνω απουσιών, προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει τον Μανιάτη δεξί μπακ, τον Χολέμπας αριστερό και τους Μοντέστο, Μέλμπεργκ στο κέντρο της άμυνας. Ντουντού και Ουρτάδο θα αποτελέσουν το δίδυμο των αμυντικών χαφ, ενώ στις πτέρυγες της μεσοεπιθετικής γραμμής αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους Ριέρα και Φετφατζίδη. Επιτελικός χαφ θα είναι -λογικά- ο Μιραλάς, ενώ πιο μπροστά θα είναι ο Πάντελιτς, με τον Φουστέρ, δηλαδή, να κάθεται στον πάγκο.

Αναλυτικά, η αποστολή του Ολυμπιακού: Πάρντο, Μέγερι, Μανιάτης, Μοντέστο, Μέλμπεργκ, Ποτουρίδης, Χολέμπας, Ρ. Μπράβο, Ουρτάδο, Ντουντού, Ζαϊρί, Φουστέρ, Φετφατζίδης, Ριέρα, Γ. Παπαδόπουλος, Ρόμενταλ, Μιραλάς, Τζιμπούρ.

• Στον αντίποδα, η Καβάλα κατεβαίνει στον Πειραιά με στόχο να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από το «Γ. Καραϊσκάκης» για να μείνει… ζωντανό το όνειρο των play off.

• Η Καβάλα έχει μόλις 5 νίκες στα τελευταία 16 παιχνίδια (5 ισοπαλίες και 6 ήττες στα υπόλοιπα). Μετά από 3 αήττητες αγωνιστικές, μετράει δύο σερί ήττες από ΑΕΚ και Ολυμπιακό Βόλου.

• Ο Γιάννης Μαντζουράκης δεν υπολογίζει στους Καρντόσο και Ντουγκλάο, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι και θα εκτίσουν τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας τους. Στη διάθεσή του, αντίθετα, θα βρίσκεται ο Σιόντης, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του, αλλά και ο Ονουάτσι, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα βρίσκεται στην 11άδα της Καβάλας.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Γκαλίνοβιτς, Βαγιέχο, Τόμασιτς, Σιόντης, Πφέρτζελ, Περεϊρίνια, Γιέσε, Μπαρτολομίου, Βουτσίσεβιτς, Ρίος, Ντικρόκ, Πετκάκης, Νικουλάε, Χργκόβιτς, Ντιέ, Ονουάτσι, Θεοδωρέλλης, Αμπντούν, Γιάννου και Αυλωνίτης.

Παράδοση

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΚΟΡ
1969-70 3-0
1970-71 3-0
1971-72 3-1
1972-73 0-0
1973-74 4-0
1974-75 1-0
1976-77 2-1
1977-78 2-0
1978-79 1-0
1979-80 4-0
1980-81 2-0
1981-82 1-1
1994-95 7-1
1996-97 6-0
1997-98 4-2
1998-99 4-1
1999-00 5-0
2009-10 0-0

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x