Γαλλία

Οδεύει προς Αγγλία ο Μαρβό

Είναι ήδη γνωστό, πως ο Σιλβέν Μαρβό έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από τη Ρεν το καλοκαίρι και σύμφωνα με την «Equipe», η Αγγλία φέρεται να είναι ο νέος ποδοσφαιρικός του σταθμός. Το συμβόλαιο του Γάλλου μέσου λήγει τον Ιούνιο, ενώ η ομάδα που έχει εκφράσει το ενδιαφέρον για την απόκτησή του είναι η Λίβερπουλ, μέσω του Νταμιάν Κομολί, μερικούς μήνες πριν.

Είναι ήδη γνωστό, πως ο Σιλβέν Μαρβό έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από τη Ρεν το καλοκαίρι και σύμφωνα με την «Equipe», η Αγγλία φέρεται να είναι ο νέος ποδοσφαιρικός του σταθμός.

Το συμβόλαιο του Γάλλου μέσου λήγει τον Ιούνιο, ενώ η ομάδα που έχει εκφράσει το ενδιαφέρον για την απόκτησή του είναι η Λίβερπουλ, μέσω του Νταμιάν Κομολί, μερικούς μήνες πριν.

Ο Μαρβό τη φετινή χρονιά στο γαλλικό πρωτάθλημα μετρά 10 συμμετοχές, ενώ έχει πετύχει και ένα τέρμα. Ωστόσο, στις 9 Φεβρουαρίου υποβλήθηκε σε επέμβαση στους προσαγωγούς και τον τελευταίο μήνα βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης του Κλεφορτέν. Η επιστροφή τους στις προπονήσεις εκτιμάται σε περίπου δύο εβδομάδες.

Παναγιώτης Κεφαλάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x