Ελλάδα

Τελικώς... με οπαδούς

Από 600 εισιτήρια, συν 150 προσκλήσεις για κάθε ομάδα, θα πάρουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, όπως αποφασίστηκε στη σημερινή σύσκεψη που έγινε παρουσία της διοίκησης της ομοσπονδίας, εκπροσώπων των δύο ομάδων και της Αστυνομίας. Όσο για την ημερομηνία του τελικού, θα είναι 15 ή 16 Μαΐου

Από 600 εισιτήρια, συν 150 προσκλήσεις για κάθε ομάδα, θα πάρουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, όπως αποφασίστηκε στη σημερινή σύσκεψη που έγινε παρουσία της διοίκησης της ομοσπονδίας, εκπροσώπων των δύο ομάδων και της Αστυνομίας. Σημειώνεται πως πέρυσι κάθε ομάδα είχε πάρει 750 εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών της.

Όπως είχε γράψει το www.sport-fm.gr από την περασμένη εβδομάδα, πρόθεση της ΕΟΚ και των δύο «αιωνίων» ήταν να γίνει το ματς παρουσία οπαδών των δύο ομάδων, αλλά με όλα τα απαραίτητα μέτρα για την τήρηση της τάξης. Τα εισιτήρια θα δοθούν στους κατόχους διαρκείας με ονομαστικές λίστες και θα γίνεται ταυτοποίηση στοιχείων κατά την παραλαβή τους από τους οπαδούς, αλλά και κατά την είσοδό τους στο κλειστό του Ελληνικού.

Όσο για την ημερομηνία του τελικού, θα είναι 15 ή 16 Μαΐου. Η δεύτερη ημερομηνία συζητήθηκε σαν ενδεχόμενο προκειμένου ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, να επιστρέψει στην Ελλάδα από κάποιες υποχρεώσεις που έχει στο εξωτερικό για τη FIBA Europe.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x