Επικαιρότητα

Καλώς τα παιδιά!

Στην Αθήνα το πρώτο κλιμάκιο της «τρόικας» την ώρα που το οικονομικό επιτελείο μελετάει την σύνθεση του νέου πακέτου μέτρων με στόχο τον περιορισμό του ελλείμματος. Πληροφορίες για αύξηση των τελών κυκλοφορίας και χορήγηση των κοινωνικών επιδομάτων μέσω εισοδηματικών κριτηρίων. Εκτός στόχων –στο 10,6% του ΑΕΠ- το έλλειμμα το 2010.

Στην Αθήνα το πρώτο κλιμάκιο της «τρόικας» την ώρα που το οικονομικό επιτελείο μελετάει την σύνθεση του νέου πακέτου μέτρων με στόχο τον περιορισμό του ελλείμματος. Πληροφορίες για αύξηση των τελών κυκλοφορίας και χορήγηση των κοινωνικών επιδομάτων μέσω εισοδηματικών κριτηρίων.
Εκτός στόχων –στο 10,6% του ΑΕΠ- το έλλειμμα το 2010.

Δεν πρόκειται να γίνουν οριζόντιες περικοπές σε μισθούς-συντάξεις ή αυξήσεις φόρων, επανέλαβε ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Με τον διάσημο μεγαλοεπενδυτή Τζόρτζ Σόρος συναντήθηκε το μεσημέρι ο Πρωθυπουργός.

Στο μεταξύ, η Κομισιόν ενέκρινε σήμερα την ενίσχυση του πακέτου των κρατικών εγγυήσεων για τις ελληνικές τράπεζες, ύψους 30 δις ευρώ.

Το καθεστώς της Λιβύης φαίνεται ότι αναζητεί μια λύση στην κρίση, τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών, μετά τη συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός με τον απεσταλμένο του Μουαμάρ Καντάφι. Ο Δημήτρης Δρούτσας, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα διαφυγής του Καντάφι στην Ελλάδα.

Την κατάθεση πρότασης νόμου για τον έλεγχο του «πόθεν έσχες» όλων όσοι διετέλεσαν υπουργοί, αναπληρωτές υπουργοί και υφυπουργοί από το 1974 μέχρι και σήμερα, προανήγγειλε ο εκπρόσωπος της Ν.Δ.

Στο μεταξύ, διέψευσε ο Μιχάλης Λιάπης τα δημοσιεύματα που τον ταυτίζουν με τον πρώην υπουργό που διαθέτει αδήλωτες καταθέσεις ύψους 178 εκατ. ευρώ.

Σε επίσχεση εργασίας από σήμερα οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ, λόγω της μη καταβολής των υπερωριών τους τελευταίους 4 μήνες.

Απεργία έως τις 12 Απριλίου των εργαζομένων στα Ελληνικά Πετρέλαια, κινητοποίηση που αναμένεται να δημιουργήσει προβλήματα εφοδιασμού της αγοράς καυσίμων.

Αυξημένες τιμές έως και 19% από σήμερα στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Την άνοδο της τιμής των καυσίμων και του ΦΠΑ επικαλούνται οι εταιρίες.

Στο κυνήγι των «τζαμπατζίδων» που δεν ακυρώνουν εισιτήριο από σήμερα 150 «Ράμπο» του υπουργείου Μεταφορών.

Τα νέα της Κερατέας: Νέα επιχείρηση της Αστυνομίας το μεσημέρι παρουσία Εισαγγελέα για το άνοιγμα των μπλόκων στη λεωφόρο Λαυρίου. Παραμένει το κλίμα έντασης στην περιοχή, λόγω των αντιδράσεων των κατοίκων στα σχέδια για την δημιουργία χώρου διαχείρισης απορριμμάτων.

Αναγκαστική προσγείωση το μεσημέρι στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μπόϊγκ της αεροπορικής εταιρείας Thompson, λόγω απειλής για τοποθέτησης βόμβας. Το αεροσκάφος -με 213 επιβάτες- εκτελούσε την πτήση Λονδίνο – Κάιρο.

Χρηματιστήριο! Στο μείον 2,26% στις 15:35μμ. Στις 1.492 μονάδες ο γενικός δείκτης.

Την απόφασή του να διεκδικήσει και δεύτερη θητεία στις προεδρικές εκλογές του 2012, ανακοίνωσε, σήμερα, μέσω του Διαδικτύου, ο Μπαράκ Ομπάμα. Η προεκλογική του εκστρατεία αναμένεται να συγκεντρώσει χρηματοδότηση-ρεκόρ ύψους ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων.

ΚΑΙΡΟΣ: Αίθριος αύριο Τρίτη στην Αττική με τοπικές νεφώσεις από το μεσημέρι. Οι άνεμοι μεταβλητοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 7 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Γιώργος Παπαθανασόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x