Stoiximan Super League

Μεθυσμένη… Πλατεία!

Και να σκεφτεί κανείς ότι, μόλις, λίγους μήνες πριν, μιλάγαμε για Πλατεία… των στεναγμών. Ο Πανιώνιος, όμως -με τον Τάκη Λεμονή στον πάγκο του, τον Κώστα Μήτρογλου να σκοράρει… κατά ριπάς και όλους τους υπόλοιπους να δίνουν και την ψυχή τους στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος- έκανε (και πάλι) την Πλατεία της Νέας Σμύρνης… μεθυσμένη! Λεμονής στους παίκτες: «Συγχαρητήρια, αλλά δεν έχουμε πετύχει το στόχο μας και μαθηματικά». Ευχαριστήρια ανακοίνωση για τον κόσμο.

Και να σκεφτεί κανείς ότι, μόλις, λίγους μήνες πριν, μιλάγαμε για Πλατεία… των στεναγμών.

Ο Πανιώνιος, όμως -με τον Τάκη Λεμονή στον πάγκο του, τον Κώστα Μήτρογλου να σκοράρει… κατά ριπάς και όλους τους υπόλοιπους να δίνουν και την ψυχή τους στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος- έκανε (και πάλι) την Πλατεία της Νέας Σμύρνης… μεθυσμένη!

Οι «κυανέρυθροι», μετά την -ακόμα μία- σπουδαία νίκη τους στην Κέρκυρα (2-1), «καθάρισαν» με τα σενάρια παραμονής και προκάλεσαν ευφορία και ανακούφιση στον κόσμο τους, τον οποίο, μάλιστα, ευχαρίστησαν, με επίσημη ανακοίνωση, για τη στήριξή του στο νησί των «Φαιάκων».

«Αισθανόμαστε την ανάγκη να πούμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους όσους έκαναν το ταξίδι μέχρι την Κέρκυρα, προκειμένου να συμπαρασταθούν στις προσπάθειές μας. Η συμβολή τους στη σημαντική επιτυχία της ομάδας μας ήταν τεράστια και πραγματικά, υπήρξαν στιγμές που μας έδωσαν ώθηση με τις φωνές τους και τα τραγούδια τους. Πλέον, περιμένουμε όλο τον φίλαθλο κόσμο κοντά μας, στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της περιόδου, αυτόν της ερχόμενης Κυριακής με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό, προκειμένου όλοι μαζί να φτάσουμε στην επίτευξη του στόχου μας», αναφέρει, αναλυτικά, η ανακοίνωση της τεχνικής ηγεσίας και των παικτών του Πανιωνίου, που αναρτήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (4/3) στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Μία ημέρα μετά το «διπλό» κόντρα στους «Φαίακες» και γνωρίζοντας, πλέον, πως μόνο αν… αυτοκτονήσουν δεν θα είναι και του χρόνου στα «σαλόνια» της Σούπερ Λίγκας, οι Νεοσμυρνιώτες «έπλεαν»… σε πελάγη ευτυχίας στη σημερινή προπόνηση.

Η αποστολή της ομάδας επέστρεψε το πρωί στην Αθήνα και κατευθείαν, από το «Ελευθέριος Βενιζέλος», πήγε στο «Απήλιον», περισσότερο, όμως, για ξεμούδιασμα. Πριν ξεκινήσει η προπόνηση, ο κ. Λεμονής μίλησε στους ποδοσφαιριστές του, συγχαίροντάς τους για τη νίκη τους, αλλά και εφιστώντας τους την προσοχή στον επερχόμενο αγώνα με τον Πανσερραϊκό, στη Νέα Σμύρνη, προκειμένου να παρουσιαστούν και πάλι σοβαροί, ώστε η ομάδα να σωθεί και μαθηματικά (της αρκεί ένας βαθμός).

Αρχικά, τους είπε: «Θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια, όχι μόνο για τη νίκη στην Κέρκυρα, αλλά, κυρίως, για τον τρόπο με τον οποίο διαχειριστήκατε τον αγώνα, μετά το πέναλτι, την αποβολή του Όμο και την ισοφάριση. Αντιδράσατε όπως ακριβώς έπρεπε και καταφέρατε να πάρετε το τρίποντο».

Στη συνέχεια, έδωσε και το σύνθημα για το παιχνίδι με τα «λιοντάρια»: «Πήραμε μία σημαντική νίκη, όμως, ακόμα δεν τελείωσε τίποτα. Δεν έχουμε καταφέρει να πετύχουμε τον στόχο μας και μαθηματικά. Αυτό θα πρέπει να γίνει στον επόμενο αγώνα, αυτόν με τον Πανσερραϊκό. Για το λόγο αυτό θα χρειαστεί να δουλέψουμε το ίδιο σκληρά, όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια. Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα και με σοβαρότητα για να πετύχουμε τον σκοπό μας».

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα καθαρά αγωνιστικά, όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα έκαναν χαλάρωμα, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Για το παιχνίδι της Κυριακής δεν υπολογίζονται ο Κοντοές, ο οποίος θα εκτίσει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του και φυσικά, ο Όμο, ο οποίος αποβλήθηκε.

Επίσης, ο Μάχο έπαιξε για τελευταία φορά φέτος, καθώς έχει δηλωθεί να εκτίσει τις δύο αγωνιστικές της ποινής του στα δύο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος, αυτά με τον Πανσερραϊκό και τον Αστέρα Τρίπολης.

Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x