Γαλλία

Γκαρσία ο επόμενος;

Πρώτος υποψήφιος για να αναλάβει τον πάγκο της Μπορντό, στην περίπτωση που ο Ζαν Τιγκανά αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, είναι ο Ζαν-Λουί Γκαρσία, σύμφωνα με την «Equipe». Ο νυν προπονητής της Ανζέρ φέρεται να έχει και άλλες «κρούσεις» από την Νανσί και την Ναντ.

Πρώτος υποψήφιος για να αναλάβει τον πάγκο της Μπορντό, στην περίπτωση που ο Ζαν Τιγκανά αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, είναι ο Ζαν-Λουί Γκαρσία, σύμφωνα με την «Equipe».

Ο νυν προπονητής της Ανζέρ φέρεται να έχει και άλλες «κρούσεις» από την Νανσί και την Ναντ.

Ο πρόεδρος των Γιρονδίνων, Ζαν-Λουί Τριόντ επικοινώνησε με τον 48χρονο τεχνικό -προ λίγων ημερών- για να τον πείσει να αναλάβει τον σύλλογο. Ο Γκαρσία είχε εργαστεί στην Μπορντό την τετραετία 1999-2003, ως προπονητής της δεύτερης ομάδας. Φέτος, πραγματοποιεί μέτρια χρονιά στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Γαλλίας με την Ανζέρ, καθώς βρίσκεται στη 10η θέση. Ωστόσο, τα έχει πάει εξαιρετικά στο Κύπελλο, όπου στις 20 Απριλίου, θα τεθεί αντιμέτωπος με την Παρί Σεν Ζερμέν στην ημιτελική φάση.

Ο Ζαν Τιγκανά έχει συμβόλαιο με τους Γιρονδίνους και την επόμενη χρονιά, οι οποίοι αυτή τη στιγμή είναι στην όγδοη θέση του γαλλικού πρωταθλήματος. Στις 28 Φεβρουαρίου είχε υποβάλει την παραίτησή του, η οποία δεν είχε γίνει δεκτή, αλλά –όπως δείχνουν- τα πράγματα, πολύ δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x