Γερμανία

Προσγειωμένος ο Κλοπ

Κάθε άλλο παρά εφησυχασμένος είναι ο Γιούργκεν Κλοπ με τη διαφορά που έχει η Ντόρτμουντ στο πρωτάθλημα, έξι αγωνιστικές πριν το τέλος του. Ο 43χρονος τεχνικός δήλωσε στην «Bild», πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα όσον αφορά τον τίτλο, καθώς η δεύτερη της βαθμολογίας Λεβερκούζεν, είναι ικανή να κάνει το έξι στα έξι.

Κάθε άλλο παρά εφησυχασμένος είναι ο Γιούργκεν Κλοπ με τη διαφορά που έχει η Ντόρτμουντ στο πρωτάθλημα, έξι αγωνιστικές πριν το τέλος του.

Ο 43χρονος τεχνικός δήλωσε στην «Bild», πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα όσον αφορά τον τίτλο, καθώς η δεύτερη της βαθμολογίας Λεβερκούζεν, είναι ικανή να κάνει το έξι στα έξι.

«Ακόμα πρέπει να πάρουμε αρκετούς βαθμούς για να παραμείνουμε στην κορυφή. Τους βλέπω (σ.σ. Λεβερκούζεν) να νίκούν την επόμενη αγωνιστική κόντρα στην Μπάγερν, γιατί πολύ απλά είναι καλύτεροί τους», είπε αρχικά ο Κλοπ και πρόσθεσε: «Η Λεβερκούζεν έχει 98,6% πιθανότητες να πάρει τη νίκη με την Σανκτ Πάουλι, την ώρα που εμείς έχουμε δύσκολη αποστολή στην έδρα του Αμβούργου», αναφερόμενος στα παιχνίδια της τρέχουσας αγωνιστικής.

Η Ντόρτμουντ αύτη τη στιγμή είναι η πρωτοπόρος του γερμανικού πρωταθλήματος με 65 βαθμούς, με την Λεβερκούζεν να είναι δεύτερη, έχοντας 58.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x