Δελτία Τύπου

22 διάσημες Ελληνίδες βγάζουν τα T-Shirts τους σε δημοπρασία

Το σε συνεργασία με το ΕΓΩ! Weekly δίνει τη δυνατότητα σε 22 τυχερά μέλη της ιστοσελίδας, να αποκτήσουν το μπλουζάκι που υπέγραψε και φόρεσε η αγαπημένη τους celebrity και φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού.

Το www.ricardo.gr σε συνεργασία με το ΕΓΩ! Weekly δίνει τη δυνατότητα σε 22 τυχερά μέλη της ιστοσελίδας, να αποκτήσουν το μπλουζάκι που υπέγραψε και φόρεσε η αγαπημένη τους celebrity και φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού.

Οι celebrities που συμμετέχουν σε αυτή την ενέργεια είναι:
Ελένη Μενεγάκη, Έλενα Παπαρίζου, Βίκυ Καγιά, Βίκυ Χατζηβασιλείου, Δέσποινα Βανδή, Ζέτα Μακρυπούλια, Έλλη Κοκκίνου, Κάτια Ζυγούλη, Φαίη Σκορδά, Πέγκυ Ζήνα, Ευγενία Μανωλίδου, Σίσσυ Χρηστίδου, Κατερίνα Καραβάτου, Μαριέττα Χρουσαλά, Έλενα Ράπτη, Ελένη Πετρουλάκη, Ζέτα Δούκα, Κέλλυ Κελεκίδου, Αγγελική Ηλιάδη, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Βάνα Μπάρμπα και Άννα Βίσση.

Οι δημοπρασίες ξεκίνησαν την Τρίτη 5 Απριλίου στο www.ricardo.gr με τιμή εκκίνησης 1 ευρώ και θα διαρκέσουν μέχρι τις 5 Μαΐου.

Οι πιο διάσημες ελληνίδες που έχουν φιλοξενηθεί στο ΕΓΩ! Weekly, δίνουν το δικό τους μήνυμα για καλό σκοπό. Τα έσοδα της δημοπρασίας θα διατεθούν στο πρότυπο οικοτροφείο παιδιών με νοητική στέρηση «Άγιοι Ανάργυροι».

Το ricardo.gr καλεί τους συμμετέχοντες να ανακαλύψουν το συναρπαστικό κόσμο των online δημοπρασιών. Με ένα απλό κλικ, τα μέλη της ιστοσελίδας έχουν τη δυνατότητα να «χτυπήσουν» μέσα από δημοπρασίες μοναδικά προϊόντα, σε προνομιακές τιμές. Παράλληλα, το ricardo.gr προτρέπει τα μέλη του να πουλήσουν τα δικά τους αντικείμενα καινούργια ή μεταχειρισμένα, εξοικονομώντας έτσι έξτρα χρήματα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x