Γενικά

Καλή είναι και η σωτηρία Τροντ…

Αφού εξασφάλισε στο… παρά ένα την παραμονή της στα «σαλόνια» του βελγικού ποδοσφαίρου και στην πρεμιέρα των πλέι οφ για μία θέση στο Europa League πήρε ισοπαλία 0-0 από την Σερκλ Μπριζ, εκτός έδρας, η Λιρς του Τροντ Σόλιντ έπεισε και τον πλέον δύσπιστο οπαδό της ότι θα παλέψει για την έξοδο στην Ευρώπη. Όνειρο -φαίνεται πως- ήταν, όμως και πάει… Η Λιρς ηττήθηκε 2-1 από την Μαλίν, εντός έδρας, στο ντέρμπι της Αμβέρσας και θα πρέπει να αρχίσει να «βολεύεται» μόνο με την επιτυχία της σωτηρίας.

Αφού εξασφάλισε στο… παρά ένα την παραμονή της στα «σαλόνια» του βελγικού ποδοσφαίρου και στην πρεμιέρα των πλέι οφ για μία θέση στο Europa League πήρε ισοπαλία 0-0 από την Σερκλ Μπριζ, εκτός έδρας, η Λιρς του Τροντ Σόλιντ έπεισε και τον πλέον δύσπιστο οπαδό της ότι θα παλέψει για την έξοδο στην Ευρώπη.

Όνειρο -φαίνεται πως- ήταν, όμως και πάει…

Η Λιρς ηττήθηκε 2-1 από την Μαλίν, εντός έδρας, στο ντέρμπι της Αμβέρσας και θα πρέπει (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) να αρχίσει να «βολεύεται» μόνο με την επιτυχία της σωτηρίας.

Κάτι είναι κι αυτό…

Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε ο Καμπασέλε στο 14' ενώ ο Μπεντέκε «έγραψε» το 2-0 στο 66'. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο 87' με τον Μάτισεν.

Πλέον, έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα, η Λιρς παρέμεινε στην τελευταία θέση του πρώτου ομίλου του δεύτερου γκρουπ πλέι οφ του βελγικού πρωταθλήματος με 1 βαθμό, ενώ η Μαλίν έφτασε τους 4, «πιάνοντας» κορυφή.

• Ο πρώτος αυτού του ομίλου θα αντιμετωπίσει σε αγώνα μπαράζ τον πρώτο του δεύτερου ομίλου του δεύτερου γκρουπ του βελγικού πρωταθλήματος (θέσεις 7-14) και ο νικητής τον τέταρτο του πρώτου γκρουπ, για ένα «εισιτήριο» για το Europa League της επόμενης περιόδου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x