Νίκη που δείχνει ότι θα παλέψει μέχρι τέλους για την παραμονή πήρε η ΑΕ Πάφου (3-1 την ΑΛΚΗ εκτός έδρας) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των αγώνων κατάταξης του κυπριακού πρωταθλήματος.
Ο Ερμής νίκησε 1-0 τον Εθνικό Άχνας και έβαλε φωτιά στα play-out, αφού μετά τα σημερινά αποτελέσματα καμιά από τις τέσσερις ομάδες δεν μπορεί να αισθάνεται ασφαλής.
Στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» η ΑΛΚΗ πήρε νωρίς το προβάδισμα με τον Μπασόφ (17΄) ο οποίος είχε σκοράρει και τα δύο τέρματα της ομάδας του την προηγούμενη αγωνιστική. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους στο δεύτερο μέρος και σε τέσσερα λεπτά ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση.
Στο 50΄ο Βασκονσέλος ισοφάρισε για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του Γιώργου Πολυβίου, πέντε λεπτά αργότερα ο Κρούιτς. Την ανατροπή ολοκλήρωσε ο Σολάρι στο 70ο λεπτό διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.
Ο Ερμής πήρες τη νίκη στο «Δασάκι» απέναντι στον Εθνικό Άχνας με σκορ 1-0. Το γκολ που μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμο στην διεκδίκηση της παραμονής σημείωσε στο 57΄ ο Παπαθανασίου. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες να πετύχουν και άλλα τέρματα όμως είδαν την μπάλα να σταματάει τρεις φορές στο δοκάρι.
Σάββατο 9/04
Απόλλων Λεμεσού-Ολυμπιακός Λευκωσίας 5-1
(20΄,31΄,39΄, 87΄ Μερντάκοβιτς,50΄Ατόρνο-70΄ Τσιντί)
Ένωση Νέων Παραλιμνίου- Α.Ε. Λεμεσού 1-3
(6΄ Κριβοκάπιτς, 85΄ Μπέρτσιλ-14΄ Βάργκας, 31΄Θεοδώρου, 49΄ Ζόνεφελντ)
ΑΛΚΗ-ΑΕ Πάφου 1-3
(17΄ Μπασόφ-50΄ Βασκονσέλος, 55΄ Κρούιτς, 70΄ Σολάρι)
Εθνικός Άχνας-Ερμής 0-1
(56΄ Παπαθανασίου)
Κυριακή 10/04 (17:00)
Ανόρθωση-ΑΕΚ Λάρνακας
ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια
Το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής (3ης) των play-off
Ομόνοια-ΑΕΚ Λάρνακας
Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ
Ολυμπιακός Λευκωσίας-ΑΕ Λεμεσού
Ένωση Νέων Παραλιμνίου-Απόλλων Λεμεσού
Ερμής-ΑΕ Πάφου
ΑΛΚΗ-Εθνικός Άχνας
Βαθμολογία play-off Τίτλου
1.ΑΠΟΕΛ 65 (1)
2.Ομόνοια 53 (1)
3.Ανόρθωση 45 (1)
4.ΑΕΚ Λάρνακας 42 (1)
Η ομάδα που θα κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή συμμετέχει στα προκριματικά του Champions League, ενώ ο δεύτερος και ο τρίτος της βαθμολογίας θα συμμετέχουν στο Europa League.
Βαθμολογία Β Γκρουπ
1.Απόλλων Λεμεσού 42 (2)
2.Ολυμπιακός Λευκωσίας 37 (2)
3.Ένωση Νέων Παραλιμνίου 37 (2)
4.Α.Ε. Λεμεσού 37 (2)
Μοναδικό ενδιαφέρον για τις ομάδες αυτού του γκρουπ είναι το οικονομικό όφελος
Βαθμολογία Play-out
1.Εθνικός Άχνας 36 (2)
2.Ερμής 33 (2)
3.ΑΛΚΗ 32 (2)
4.ΑΕ Πάφου 29 (2)
Η ομάδα που θα παραμείνει στην τελευταία θέση θα ακολουθήσει τις Δόξα και ΑΠΟΠ/Κινύρας στην δεύτερη κατηγορία.
Στην διαδικασία των play-off οι ομάδες μετέφεραν τους βαθμούς της κανονικής περιόδου.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






