Stoiximan Super League

ΠΑΟ-Αστέρας Τρίπολης 1-0 (Τελικό)

Να δείξει ότι συνετίστηκε μετά την απίστευτη γκέλα κόντρα στον Πανσερραϊκό θέλει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Αντίθετα, το πάθημα των «πρασίνων» στις Σέρρες αποτελεί οδηγό για τους Αρκάδες που χρειάζονται ένα μικρό θαύμα για να πάρουν τους τρεις βαθμούς και τελικά να παραμείνουν στη Σούπερ Λίγκα. Παρακολουθήστε live από το www.sport-fm.gr την εξέλιξη του αγώνα.

Να δείξει ότι συνετίστηκε μετά την απίστευτη γκέλα κόντρα στον Πανσερραϊκό θέλει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Αντίθετα, το πάθημα των «πρασίνων» στις Σέρρες αποτελεί οδηγό για τους Αρκάδες που χρειάζονται ένα μικρό θαύμα για να πάρουν τους τρεις βαθμούς και τελικά να παραμείνουν στη Σούπερ Λίγκα.



Παρακολουθήστε live από το www.sport-fm.gr την εξέλιξη του αγώνα.



90'+4' Λήξη του αγώνα.

90'+3' Μέσα σε ένα λεπτό ο Σισέ γτάνει άλλες δύο φορέ στο γκολ, όμως την πρωτη νικιέται από τον Ντεγκρά και τη δεύτερη η μπάλα φεύγει άουτ.

90' Ο Κλέιτον με εξαιρετική προσπάθεια βγάζει τον Σισέ απέναντι από τον Ντεγκρά αλλά η λόμπα του Γάλλου θα περάσει ελάχιστα άουτ.

82' ΓΚΟΛ 1-0 Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ! Από κόρνερ του Κλέιτον, ο Πιπίνης με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

80' Δεύτερη κίτρινη στον Αράς και αποβολή. Με δέκα συνεχίζουν οι φιλοξνούμενοι.

76' Αλλαγή για τον Αστέρα. Ο Αρσενίεβιτς αντί του Ροζέριο.

75' Διπλή αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Γκοβού αντί Χριστοδουλόπουλου και Κλέιτον αντί Κατσουράνη.

71' Κίτρινη στον Ροζέριο.

67' Αλλαγή για τον Αστέρα. Ο Κερ αντί του Ουντότζι.

65' Από τα δύο μέτρα και με τον Ντεγκρά εξουδετερωμένο, ο Ζιλμπέρτο "καταφέρνει" να στείλει την μπάλα άουτ!

64' Κίτρινη κάρτα ο Ορόθκο.

63' Κίτρινη κάρτα για Αράς.

Ο κόσμος εδώ και μερικά λεπτά έχει χάσει την υπομονή του και τα συνθήματα κατά των μετόχων του Παναθηναϊκού δίνουν και πέρνουν.

61' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό, ο Νίνης αντί του Καραγκούνη.

59' Σουτ από τον Λέτο, διώχνει δύσκολα ο Ντεγκρά.

57' Την ευκαιρία του αγώνα χάνει ο Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος βγαίνει τετ-α-τετ από κάθετη του Λέτο, αλλά νικιέται από τον Ντεγκρά.

Νευρικό ξεκίνημα από τους παίκτες του Φερέιρα, κάτι που δείχνουν και τα δύο τραγικά σουτ από Λέτο και Χριστοδουλόπουλο στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου.

46' Έναρξη του δευτέρου μέρους.

45'+1' Λήξη του πρώτου μέρους.

43' Τεράστια ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους. Μετά από σουτ του Μπαστία, ο Μάτουσιακ έκανε την προβολή από κοντά αλλά ο Τζόρβας έδιωξε με το ένα χέρι. Διαμαρτύρονται για πέναλτι οι φιλοξενούμενοι, υποστηρίζοντας πως η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού των «πρασίνων».

30' Πολύ μεγάλη ευκαιρία χάνει ο Αστέρας στην αντεπίθεση. Ο Αράς με προβολή εξ επαφής, αλλά από πλάγια θέση, στέλνει την μπάλα άουτ.

26' Νέα ευκαιρία για το "τριφύλλι" αυτήν τη φορά από σουτ του Χριστοδουλόπουλο που περνά πάνω από το δοκάρι.

23' Κοντά στο γκολ οι "πράσινοι". Ο Σισέ εκτέλεσε φάουλ, ακολούθησε ασθεσνής απόκρουση του Ντεγκρά και στη συνέχεια ο Σαριέγκι υπό πίεση έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

14' Κίτρινη κάρτα στον Ουντόζι.

Όπως αναμενόταν, ο Παναθηναϊκός έχει τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς να έχει δημιουργήσει τη μεγάλη φάση. Στο 12' σουτ από μακριά του Σισέ είναι αδύναμο και άστοχο.

Με τη συμπλήρωση ενός λεπτού ο Παναθηναϊκός φτάνει κοντά στο γκολ. Μετά από λάθος έξοδο του Ντεγκρά, ο Καραγκούνης δεν πιάνει καλά το σουτ και στη συνέχεια ο Χριστοδουλόπουλος αιφνιδιάζεται και δεν μπορεί να τη σπρώξει στα δίχτυα.

1' Έναρξη του αγώνα.



ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τζόρβας, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Ιωαννίδης, Σισέ, Λέτο, Ζιλμπέρτο, Χριστοδουλόπουλος (75' Γκοβού), Βύντρα, Καραγκούνης (61' Νίνης), Κατσουράνης (75' Κλέιτον)

Στον πάγκο: Κοτσόλης, Λουίς Γκαρσία, Μαρίνος, Σιμάο,

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Ντεγκρά, Πιπίνης, Ματούσιακ, Ροζέριο (76' Αρσενίεβιτς), Μπαστία, Ρούμπιλ, Αράς, Μπαρτολίνι, Ουντότζι (67' Κερ), Ορόθκο, Λαδάκης

Στον πάγκο: Αναστασόπουλος, Κερ, Τσαμπόυρης, Κονσεϊσάο, Άλβες, Παπάζογλου



Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν θα έχει, τελικώς, στη διάθεσή του τον Νίκο Σπυρόπουλο, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική, υποβλήθηκε σε θεραπεία και αναμένεται να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων σε 3 με 4 εβδομάδες.

Εκτός του Έλληνα μπακ, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε τον, επίσης τραυματία Αντώνη Πετρόπουλο, αλλά ούτε και τον τιμωρημένο Σεντρίκ Καντέ, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής, μαζί με τους Πλεσί, Σεϊταρίδη, Καρνέζη, Μαυρία, Καπίνο.
Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» προτίθεται να παρατάξει σύστημα 4-3-3 με τους Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια, Βύντρα δεξί μπακ, Ιωαννίδη αριστερό και Μπουμσόνγκ-Σαριέγκι αμυντικό δίδυμο. Τριπλέτα στα χαφ θα είναι οι Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης και Καραγκούνης ή Νίνης, ενώ οι τρεις της επίθεσης θα είναι οι Λέτο (αριστερά), Χριστοδουλόπουλος ή Γκοβού (δεξιά) και Σισέ (κορυφή).

Για τον Αστέρα Τρίπολης εκτός είναι οι τιμωρημένοι Πουλίδο, Φορτούνης, Ουριμπάρι, Αργυρόπουλος και ο τραυματίας Φυτανίδης. Παράλληλα ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να δώσει θέση βασικού στον Πιπίνη στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ θα χρησιμοποιήσει σαν κεντρικό αμυντικό τον Μαρσέλο. Τέλος, θέση στο αρχικό σχήμα θα πάρει και ο Αράς.
Πιο συγκεκριμένα η ενδεκάδα θα απαρτίζεται από τους: Ντεγκρά, Ρούμπιλ, Πιπίνη, Μπαρτολίνι, Μαρσέλο, Μπαστία, Λαδάκη, Ουντότζι, Αράς, Ροτζέριο, Ματούσιακ.
Η αποστολή: Αναστασόπουλος, Ντεγκρά, Ρούμπιλ, Πιπίνης, Μπαρτολίνι, Ορόθκο, Λαδάκης, Μπαστία, Κερ, Κρις, Αράς, Ροτζέριο, Μαρσέλο, Τσαμπούρης, Ουντότζι, Αρσενίεβιτς, Ματούσιακ και Παπάζογλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x